Естрадњаци покрећу нове послове док траје криза!

Певачи су због короне остали без пара, па су многи од њих одлучили да наводно промене професију.

Забава 15.09.2020 | 18:35
Естрадњаци покрећу нове послове док траје криза!

Међу првима се на нови посао одлучио Лазић.

"Дарко већ шест месеци нема тезге, а дугује озбиљне паре зеленашима. Пошто не зна колико дуго ће пандемија короне да траје, решио је да отвори ресторан у Бијељини. Дарко ће бити задужен за промоцију, а његов пријатељ ће уложити 200.000 евра. Ако им добро крене, отвориће ресторан и у Београду", прича наводно добро обавештен извор.

И Слоба Радановић планира приватни бизнис. Певач је решио да уштеђевину уложи у теретану, коју ће отворити на јесен.

С друге стране, његов колега Аца Лукас не може без камера, па је пристао да ради као водитељ на једној кабловској телевизији!

"Хтео сам да се опробам у водитељству, да људи виде колико брзо умем да размишљам. Да не будем само кловн међу пријатељима већ и међу широм масом", рекао је Аца.

Евровизијска победница Марија Шерифовић запрепастила је фанове кад је открила да постаје - јутјуберка.

Како да зарађује смислила је и Наташа Беквалац - поп звезда изнајмљује луксузно имање у Ченеју. Ко јој плати 600 евра, моћи ће да проведе један дан у кући од 400 квадрата са шест спаваћих соба, две дневне, три купатила и великом кухињом. Ната нуди паровима и да се венчају на њеном имању, али то наплаћује 1.000 евра.

Њена колегиница Гоца Тржан сматра да највише лове има у ријалитију. Поп звезда је пристала да камере 24 сата дневно прате њу, њеног мужа Рашу Новаковића и ћерку Лену.

Ако пандемија потраје, најбољи пријатељи Весна Змијанац и Милан Станковић решили су да гаје воће и поврће на њеном имању на Букуљи.

"Она има велику башту, па ако све пропадне на естради, можемо да гајимо органско воће и поврће. Тако нећемо остати гладни", каже Станковић.

Извор: Курир.рс Фото:Курир/Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар