Estradnjaci pokreću nove poslove dok traje kriza!

Pevači su zbog korone ostali bez para, pa su mnogi od njih odlučili da navodno promene profesiju.

Zabava 15.09.2020 | 18:35
Estradnjaci pokreću nove poslove dok traje kriza!

Među prvima se na novi posao odlučio Lazić.

"Darko već šest meseci nema tezge, a duguje ozbiljne pare zelenašima. Pošto ne zna koliko dugo će pandemija korone da traje, rešio je da otvori restoran u Bijeljini. Darko će biti zadužen za promociju, a njegov prijatelj će uložiti 200.000 evra. Ako im dobro krene, otvoriće restoran i u Beogradu", priča navodno dobro obavešten izvor.

I Sloba Radanović planira privatni biznis. Pevač je rešio da ušteđevinu uloži u teretanu, koju će otvoriti na jesen.

S druge strane, njegov kolega Aca Lukas ne može bez kamera, pa je pristao da radi kao voditelj na jednoj kablovskoj televiziji!

"Hteo sam da se oprobam u voditeljstvu, da ljudi vide koliko brzo umem da razmišljam. Da ne budem samo klovn među prijateljima već i među širom masom", rekao je Aca.

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović zaprepastila je fanove kad je otkrila da postaje - jutjuberka.

Kako da zarađuje smislila je i Nataša Bekvalac - pop zvezda iznajmljuje luksuzno imanje u Čeneju. Ko joj plati 600 evra, moći će da provede jedan dan u kući od 400 kvadrata sa šest spavaćih soba, dve dnevne, tri kupatila i velikom kuhinjom. Nata nudi parovima i da se venčaju na njenom imanju, ali to naplaćuje 1.000 evra.

Njena koleginica Goca Tržan smatra da najviše love ima u rijalitiju. Pop zvezda je pristala da kamere 24 sata dnevno prate nju, njenog muža Rašu Novakovića i ćerku Lenu.

Ako pandemija potraje, najbolji prijatelji Vesna Zmijanac i Milan Stanković rešili su da gaje voće i povrće na njenom imanju na Bukulji.

"Ona ima veliku baštu, pa ako sve propadne na estradi, možemo da gajimo organsko voće i povrće. Tako nećemo ostati gladni", kaže Stanković.

Izvor: Kurir.rs Foto:Kurir/Printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar