Мрка у карантину смршао 35 кг захваљујући Ани!

Политичар Милутин Мркоњић, дугогодишњи партнер певачице Ане Бекуте, успео је у ономе што многима није пошло за руком - да током карантина ослаби чак 35 килограма.

Забава 12.09.2020 | 20:18
Мрка у карантину смршао 35 кг захваљујући Ани!

Мрка је признао да је само захваљујући Аниној кухињи изгубио прекомерне килограме, али да му је током карантина једино недостајала кафана. Осим тога, Мркоњић је открио и тајну своје успешне везе.

"Захваљујући Аниној феноменалној кухињи успео сам да скинем чак 35 килограма. Ана није само највећа звезда са наше естраде већ и изврсна домаћица. Имао сам пет оброка дневно. Са друге стране, нико није морао да ме саветује о хигијени, будући да сам све то научио на градилиштима широм света", рекао је Мрка и открио шта је прво урадио када је укинут карантин.

"Не могу да кажем да ми је недостајала кафана јер смо Ана и ја сваки дан правили кафану у кући. Међутим, чим је укинуто ванредно стање, прославили смо тако што смо отишли у кафану", каже кроз смех Мрка и објашњава тајну његове стабилне везе с Аном.

"Искреност, међусобно поверење и поштовање су три најважнија фактора која утичу на везу двоје људи. Ана и ја само у годинама када више нема разлога да правимо ексцесе. Знамо како се живи и како ми живимо, и ту смо да вам то покажемо. Нећете нас се још дуго отрести", поручио је Мрка кроз смех.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар