Mrka u karantinu smršao 35 kg zahvaljujući Ani!

Političar Milutin Mrkonjić, dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, uspeo je u onome što mnogima nije pošlo za rukom - da tokom karantina oslabi čak 35 kilograma.

Zabava 12.09.2020 | 20:18
Mrka u karantinu smršao 35 kg zahvaljujući Ani!

Mrka je priznao da je samo zahvaljujući Aninoj kuhinji izgubio prekomerne kilograme, ali da mu je tokom karantina jedino nedostajala kafana. Osim toga, Mrkonjić je otkrio i tajnu svoje uspešne veze.

"Zahvaljujući Aninoj fenomenalnoj kuhinji uspeo sam da skinem čak 35 kilograma. Ana nije samo najveća zvezda sa naše estrade već i izvrsna domaćica. Imao sam pet obroka dnevno. Sa druge strane, niko nije morao da me savetuje o higijeni, budući da sam sve to naučio na gradilištima širom sveta", rekao je Mrka i otkrio šta je prvo uradio kada je ukinut karantin.

"Ne mogu da kažem da mi je nedostajala kafana jer smo Ana i ja svaki dan pravili kafanu u kući. Međutim, čim je ukinuto vanredno stanje, proslavili smo tako što smo otišli u kafanu", kaže kroz smeh Mrka i objašnjava tajnu njegove stabilne veze s Anom.

"Iskrenost, međusobno poverenje i poštovanje su tri najvažnija faktora koja utiču na vezu dvoje ljudi. Ana i ja samo u godinama kada više nema razloga da pravimo ekscese. Znamo kako se živi i kako mi živimo, i tu smo da vam to pokažemo. Nećete nas se još dugo otresti", poručio je Mrka kroz smeh.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar