Детаљи несреће код Брчког: Погинула трочлана породица

Три особе погинуле су у тешкој саобраћајној несрећи која се рано јутрос догодила у Лончарима код Брчког.

Република Српска 05.09.2020 | 12:08
Детаљи несреће код Брчког: Погинула трочлана породица

Несрећа се догодила јутрос око 2.30 сати, на раскрсници магистралних путева Брчко-Лончари и Тузла-Орашје.

– Несрећа са смртном посљедицом се догодила у мјесту Лончари, општина Доњи Жабар. У незгоди су учествовала два возила, Ауди којом је управљао С.С. из Брчког, који је задобио лакше тјелесне повреде и Мерцедес комби, у којем су се налазили А.Д, непозната женска особа и Ф.Б. На лицу мјеста су смртно страдали А.Д. и женска особа – потврдила је Александра Марић, портпарол ПУ Бијељина.

Нажалост, особа инцијала Ф. Б. преминула је у болници у Брчком услијед тешких повреда.

На фотографијама се види да се у ватрогасци изашли на терен који су извлачили погинуле из смрканог возила. Како незванично сазнајемо у стравичној несрећи је погинула трочлана породица.

(Аваз)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Кратко и јасно

05.09.2020 12:44

Семафор ту често не ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дивна

05.09.2020 13:21

Нормални људи раскрсницу поштују невезано за то да ли семафор ради или не... Ово је чисто дивљање, локални мангупи не поштују ни црвено, ни правило десне стране, а ни полицију, пред њиховим очима пролазе на црвено и нико за то не одговара, све док се не деси нешто овако... 3 живота, пар година затвора и то је то, док се поново сутра не деси исто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

05.09.2020 15:11

Који пар година ???? Па плати па не добије ништа ово је Држава Мафије и Безвлашћа ко да Више његова је главна!!, какав закон?? закон је за сиротињу која донесе мало Дрва из Шуме да се огрије и скуха Мало КОПРИВА да преживи !!,Профитирају само тужиоци судије плус, Вјештаци (као) они нешто стручно објасне,Препишу којекакве Формуле ,из Скрипти па као сад они нештом тиме доказују, а појма немају ни шта је брзина ни тежина ни мокар колник ни ограничење ни пуна линија ни пијани МАНГУП за управљачем нити било што.Гаврило Гаврило шта уради Црни Гаврило??

Name

Нострадамус

05.09.2020 15:39

Тако је.Само се питам "Засто се не постује полиција?Ако мозете да одговорите.

Name

-

05.09.2020 15:15

Шта је ово људи? Изгибе свијет масовно, ма ли ико ишта да предузме по овом питању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господе Бозе, спаси нас

05.09.2020 15:43

Туга и залост. У то доба су сигурно били једини у раскрсници.Ко зна ста је било. Моје искрено сауцесце породици настрадалих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.09.2020 17:57

Па ста це бити? Да је возио 50км/х ниста се не би десило.