Detalji nesreće kod Brčkog: Poginula tročlana porodica

Tri osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Lončarima kod Brčkog.

Republika Srpska 05.09.2020 | 12:08
Detalji nesreće kod Brčkog: Poginula tročlana porodica

Nesreća se dogodila jutros oko 2.30 sati, na raskrsnici magistralnih puteva Brčko-Lončari i Tuzla-Orašje.

– Nesreća sa smrtnom posljedicom se dogodila u mjestu Lončari, opština Donji Žabar. U nezgodi su učestvovala dva vozila, Audi kojom je upravljao S.S. iz Brčkog, koji je zadobio lakše tjelesne povrede i Mercedes kombi, u kojem su se nalazili A.D, nepoznata ženska osoba i F.B. Na licu mjesta su smrtno stradali A.D. i ženska osoba – potvrdila je Aleksandra Marić, portparol PU Bijeljina.

Nažalost, osoba incijala F. B. preminula je u bolnici u Brčkom uslijed teških povreda.

Na fotografijama se vidi da se u vatrogasci izašli na teren koji su izvlačili poginule iz smrkanog vozila. Kako nezvanično saznajemo u stravičnoj nesreći je poginula tročlana porodica.

(Avaz)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Kratko i jasno

05.09.2020 12:44

Semafor tu često ne radi

ODGOVORITE
Name

Divna

05.09.2020 13:21

Normalni ljudi raskrsnicu poštuju nevezano za to da li semafor radi ili ne... Ovo je čisto divljanje, lokalni mangupi ne poštuju ni crveno, ni pravilo desne strane, a ni policiju, pred njihovim očima prolaze na crveno i niko za to ne odgovara, sve dok se ne desi nešto ovako... 3 života, par godina zatvora i to je to, dok se ponovo sutra ne desi isto...

ODGOVORITE
Name

A

05.09.2020 15:11

Koji par godina ???? Pa plati pa ne dobije ništa ovo je Država Mafije i Bezvlašća ko da Više njegova je glavna!!, kakav zakon?? zakon je za sirotinju koja donese malo Drva iz Šume da se ogrije i skuha Malo KOPRIVA da preživi !!,Profitiraju samo tužioci sudije plus, Vještaci (kao) oni nešto stručno objasne,Prepišu kojekakve Formule ,iz Skripti pa kao sad oni neštom time dokazuju, a pojma nemaju ni šta je brzina ni težina ni mokar kolnik ni ograničenje ni puna linija ni pijani MANGUP za upravljačem niti bilo što.Gavrilo Gavrilo šta uradi Crni Gavrilo??

Name

Nostradamus

05.09.2020 15:39

Tako je.Samo se pitam "Zasto se ne postuje policija?Ako mozete da odgovorite.

Name

-

05.09.2020 15:15

Šta je ovo ljudi? Izgibe svijet masovno, ma li iko išta da preduzme po ovom pitanju?

ODGOVORITE
Name

Gospode Boze, spasi nas

05.09.2020 15:43

Tuga i zalost. U to doba su sigurno bili jedini u raskrsnici.Ko zna sta je bilo. Moje iskreno saucesce porodici nastradalih.

ODGOVORITE
Name

Realno

05.09.2020 17:57

Pa sta ce biti? Da je vozio 50km/h nista se ne bi desilo.