Вукановић пријетње смрћу пријавио полицији

Вијести 04.09.2020 | 19:08
Вукановић пријетње смрћу пријавио полицији

Посланик у Клубу СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић написао је на свом блогу да је у протеклих неколико дана добио на стотине пријетећих и увредљивих порука, изразито непријатног садржаја са тешким псовкама на његов, али и на рачун његове породице.

"Навикао сам на свакодневне увреде, нападе и понижења, не обраћам пуно пажњу на фејсбук ратнике, али морам признати да сам се баш непријатно осјећао након више порука и пријетњи у којима се мени и члановима моје породице пријети ликвидацијом, кљањем, убиством и рафалима", написао је Вукановић.

Он је на блогу објавио више порука у којима се пријети њему и његовој породици на друштвеним мрежама.

Вукановић за све криви поједине сарајевске медије који су објавили, како наводи, лажну вијест да је он аутор видео снимка из Пљеваља у коме се каже да „Турци из Сарајева иду у Пљевља да гласају за Мила и ДПС“,

Вукановић каже да није аутор тог видео снимка који је раније објвљен, него га је само „шеровао“ и подијелио на свом блогу.

"Срамном подвалом и објавама ставили су ми мету на чело, без иједног разлога, истовремено ширећи језик мржње називајући Србе некаквим клерофашистима, нацистима, четничким фалангама, манијацима који оргијају", написао је Вукановић на свом блогу.

(БН)