Vukanović prijetnje smrću prijavio policiji

Vijesti 04.09.2020 | 19:08
Vukanović prijetnje smrću prijavio policiji

Poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović napisao je na svom blogu da je u proteklih nekoliko dana dobio na stotine prijetećih i uvredljivih poruka, izrazito neprijatnog sadržaja sa teškim psovkama na njegov, ali i na račun njegove porodice.

"Navikao sam na svakodnevne uvrede, napade i poniženja, ne obraćam puno pažnju na fejsbuk ratnike, ali moram priznati da sam se baš neprijatno osjećao nakon više poruka i prijetnji u kojima se meni i članovima moje porodice prijeti likvidacijom, kljanjem, ubistvom i rafalima", napisao je Vukanović.

On je na blogu objavio više poruka u kojima se prijeti njemu i njegovoj porodici na društvenim mrežama.

Vukanović za sve krivi pojedine sarajevske medije koji su objavili, kako navodi, lažnu vijest da je on autor video snimka iz Pljevalja u kome se kaže da „Turci iz Sarajeva idu u Pljevlja da glasaju za Mila i DPS“,

Vukanović kaže da nije autor tog video snimka koji je ranije objvljen, nego ga je samo „šerovao“ i podijelio na svom blogu.

"Sramnom podvalom i objavama stavili su mi metu na čelo, bez ijednog razloga, istovremeno šireći jezik mržnje nazivajući Srbe nekakvim klerofašistima, nacistima, četničkim falangama, manijacima koji orgijaju", napisao je Vukanović na svom blogu.

(BN)