ЦИК жријебањем утврђује редослијед на гласачком листу

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ данас ће у Сарајеву организовати жријебање политичких субјеката за утврђивање редослиједа на гласачком листићу за предстојеће локалне изборе у БиХ.

Босна и Херцеговина 03.09.2020 | 07:36
ЦИК жријебањем утврђује редослијед на гласачком листу

Жријебање ће бити извршено данас у сједишту ЦИК-а БиХ са почетком у 11.00 часова, а биће емитовано уживо на интернет страници www.избори.ба, најављено је из ЦИК-а.

Централна изборна комисија БиХ је ову изборну радњу прилагодила епидемиолошкој ситуацији у БиХ проузрокованој вирусом ковид 19.

ЦИК БиХ, након проведеног жријебања, својом одлуком одређује редослијед политичких субјеката на гласачком листићу који ће се примјењивати на локалним изборима у БиХ заказаним за 15. новембар ове године.

О поступку жријебања се води записник, који ће заједно са наведеном одлуком бити доступан јавности на интернет страници Централне изборне комисије БиХ.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Др аган

03.09.2020 08:59

Јест битно редосљед код неписмених. Сви су исти, грабе, грабе, дабогда им не требало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта рећи?!

03.09.2020 10:15

А могу ли некако да се промјене предсједници комисија по селима јер све гласове на крају они допишу колико им се плати наравно. Деценијама увијек исти људи. Па докле више се гледа и ћути! Само њих склоните и ето деморатије

ОДГОВОРИТЕ