Полицијске патроле на свим улазима у Подгорицу

У Подгорици су присутне појачане полицијске патроле уочи данашње централне ауто-литије у овом граду, у знак протеста против Закона о слободи вјероисповијести, на којој се очекује велики број грађана.

Регион 23.08.2020 | 18:47
Полицијске патроле на свим улазима у Подгорицу

Из полиције је речено да су то "редовне активности", те да се све чини како би се обезбиједило да у миру прође вечерашњи скуп који је најављен у 20.00 часова.

На свим улазима у град полиција дежура у полицијским аутомобилима, али и у марицама.

Процјена полиције је да је обезбјеђење вечерашње ауто-литије из свих градова Црне Горе безбједносни ризик, због чега је појачан број припадника полиције у главном граду.

Црногорска полиција је блокирала и тунел Будош на излазу из Никшића и тако зауставила ауто-литију.

Осим тога, црногорска полиција није дозволила пролаз учесницима ауто-литије који су се својим аутомобилима запутили према граничном прелазу Ранче како би се у мјесту Јабука у Србији сусрели са учесницима ауто-литије која је јутрос кренула из Београда.

Кордон полиције из Пљеваља сачекао је учеснике ауто-литије у мјесту Трлица изнад града, на раскрсници према граничном прелазу Ранче и путу за Бијело Поље.

Полиција окупљенима није дозволила ни пјешке да наставе до граничног прелаза, удаљеног од тог мјеста неколико километара.

Један од учесника ауто-литије каже да су из полиције рекли да им је кретање органичено из безбједносних разлога.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Балкан

23.08.2020 17:17

Ста су ти затуцани лидери Балкана а и људи исто. Само патроле само препадају народ ко и код нас у Рс неко веце 3 аута стоје њих 6 досло из другог града и устављају људе а неписмени не знају реци засто и ста тразе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подигни главу

23.08.2020 17:27

ПАРАНОЈА похлепних неморалних властољубаца је вец видјена ствар. Примјера покушаја контролисања мишљења народа силом у историји има на претек. Никада ни један такав покушај дугорочно није успио, само је због тога народ нажалост страдао. На крају, без изузетка, иако ружно звучи, на срећу и по правди страдају и силеџије. Највећи проблем Републике Српске, БиХ, Србије, Црне Горе, Македоније и уопште српског народа свих вјероисповјести су похлепни лицемјерни неморални егоистични политичари и државни службеници повезани са похлепним бизнисменима којима државне функције служе искључиво као ресурс за приватни бизнис а народ који пропада због таквог њиховог односа према Отаџбини посматрају само као колатералну штету. Отаџбина вапи за Истином, Слободом, Правдом, Отаџбина презире похлепу, неморал, презире људе који је бахато искориштавају. Помозимо Отаџбини. Ко ће ако нећемо ми ? Када ако не сада ? Само Истина нас може ослободити. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри. Подигнимо погнуте главе, покажимо достојанство. У славу Бога и наших часних Предака и за добробит наших Потомака рецимо коначно НЕ неправди, клептократији и квислинзима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

23.08.2020 17:54

Мило мозе да изгуби власт измедју осталог кад Срби из ЦГ схвате да је црногорска незавианост готова ствар као и цланство у НАТО. Нема висе повратка на старо, никада висе Србија и ЦГ неце бити једна дрзава.Када то схвате и поцну да нападају Мила за криминал, непотизам и друго ,има сансе да Мило падне. Ово ми лици на игрицу у којој дзојстике саврсено користе Мило и Вуциц, ова литија иде у прилог Милу, ти људи неце моци да удју у ЦГ а колико вецерас гледаце градјани ЦГ на ТВ како Србија поново покусава да их асимилује а ето Мило, једино он се бори за ЦГ интересе. Срби из ЦГ без помоци нас из Србије а заједно са осталим народима доле треба да се боре за своје интересе, њихов главни град је Подгорица а председник Мило, какав год био. Где су Србе бранили ови из Србије висе их нема или су остали као статистицкс погрескс!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

23.08.2020 18:44

Јел се овдје ради о слободи вјероисповијести или је око власниства, да ми неко појасни, хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@нада

23.08.2020 21:50

Око лове се све вртиСПЦ има осим цркви доста којекавих коначишта мотела хостела пара од обилазака манастира храмова....огромна лова се вртиПопови возају аута од 100,000 еврича....Цркве че остати народ че ичи у православне цркве ал хоче ли оне бити под шапом ЦГ или Србије то је у питањуУ Србији су све цркве и и имивина у власништву државе па се нико не буни...

Name

КИКИ

25.08.2020 02:36

ДА ТИ ЈА МАЛО ПОЈАСНИМ . ОВДЕ СЕ РАДИ О ДРЗАВИ ЦРНОЈ ГОРИ А НЕ О ПАРАМА , КРИМИНАЛУ И ОСТАЛИМ ФОРАМА КОЈЕ ПРОТУРАЈУ СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ . ОВАЈ ПУТА ЦЕ ЊИХОВЕ ЛАЗИ ПОТОНУТИ ЈЕДНОМ ЗАУВЈЕК