Здравко Мамић усијао атмосферу овом пјесмом (ВИДЕО)

Мамић је изазвао буру одушевљења међу узваницима, усијао атмосферу до максимума, а видео који је у недјељу објавио портал Груде.цом је открио да се уз Нове фосиле и Динамова обиљежја славило и касније.

Забава 10.08.2020 | 09:36
Здравко Мамић усијао атмосферу овом пјесмом (ВИДЕО)

Први Динамов човјек и бјегунац од хрватског правосуђа Здравко Мамић појавио се прије два дана на једној свадби у Грудама те у једном тренутку преузео главну улогу на позорници.

Мамић, који сада има пребивалиште у Међугорју, запјевао је пјесму коју је написао недавно преминули музичар Рајко Дујмић "Кошуља плава", а посебно се одушевио када је видио да је неко од гостију донио Динамову заставу.

Бјегунац који је и од раније познат као забављач на вјенчањима изазвао је буру одушевљења међу гостима те је усијао атмосферу до максимума.

Међутим, оно што се може примијетити на видеу да се на овој свадби баш и нису поштовале мјере опреза које постоје због пандемије корона вируса.

Гости су били прибијени једни уз друге те су грлећи се еуфорично прослављали вјенчање не марећи о социјалној дистанци и другим прописаним правилима. Упитно је и да ли је ограничени број гостију у затвореном простору задовољавао стриктну наредбу кризног штаба.

Иначе, Мамић је у Босну и Херцеговину побјегао након што је у љето 2018. неправоснажном пресудом осјечког Жупанијског суда проглашен кривим за Ускокове оптужбе о извлачењу око 15 милиона евра из Динама и наношење штете државном буџету од 1,5 милион евра те је осуђен на шест и по година затвора.

Однекуд се појавила и застава Динама што је изазвало посебне емоције код моћног човјека хрватског фудбала и онда је запјевао још једну Дујмићеву успјешницу:

- Како је добро видјети те опет и ставити руке на твоја рамена, као некад пољуби ме њежно, за она добра, добра, добра стара времена…, пјевало се у Грудама.

А уз то, аутор “Кошуље плаве” је и његов недавно преминули пријатељ Рајко Дујмић. И зато те посебне емоције, пише портал Груде.цом.

(СБ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ха ха

10.08.2020 08:17

Заболе га.БиХ правосуђе најгоре у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

10.08.2020 09:09

Мамић прави босанац

ОДГОВОРИТЕ