Бака Прасе провео 15 дана у затвору, открио све детаље!

Јутјубер Богдан Илић, неко време је био одсутан са друштвених мрежа, а сада се након две недеље по први пут огласио и открио прави разлог његове паузе.

Забава 08.08.2020 | 19:37
Бака Прасе провео 15 дана у затвору, открио све детаље!

Наиме, он се последњи пут огласио 22. јула, а данас је са својим пратиоцима на Инстаграму објавио фотографију на којој позира у затворској униформи, а недуго затим избацио је и клип у којем је објаснио шта се све издешавало протеклих дана.

Јутјубер је открио да је пре 15 дана ухапшен у свом стану, наводно, због грађанске пријаве која је поднета против њега у Тужилаштву.

- Мислим да је време да вам кажем зашто ме није било 15 дана на сцени. Верујем да сте мислили да се повлачим, али искрено нисам размишљао о повлачењу. Једноставно сам морао због неких ствари, није било до мене. 15 дана нисам снимао, повукао сам слике јер нисам знао шта ће бити исход свега што се дешава. Био сам у затвору 15 дана због свега овога што се издешавало. Неко је отишао у тужилаштво и поднео грађанску пријаву против мене. Тужилаштво је било обавезно да то провери и послали су људе по мене да ме одведу на испитивање. До тренутка док нисам приведен, смео сам да снимам све. без даљег одуговлачења, пустићу вам те исечке шта се све издешавало-  рекао је он.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коме

08.08.2020 22:25

Је овај прасац јос занимљив??????

ОДГОВОРИТЕ