Baka Prase proveo 15 dana u zatvoru, otkrio sve detalje!

Jutjuber Bogdan Ilić, neko vreme je bio odsutan sa društvenih mreža, a sada se nakon dve nedelje po prvi put oglasio i otkrio pravi razlog njegove pauze.

Zabava 08.08.2020 | 19:37
Baka Prase proveo 15 dana u zatvoru, otkrio sve detalje!

Naime, on se poslednji put oglasio 22. jula, a danas je sa svojim pratiocima na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskoj uniformi, a nedugo zatim izbacio je i klip u kojem je objasnio šta se sve izdešavalo proteklih dana.

Jutjuber je otkrio da je pre 15 dana uhapšen u svom stanu, navodno, zbog građanske prijave koja je podneta protiv njega u Tužilaštvu.

- Mislim da je vreme da vam kažem zašto me nije bilo 15 dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim, ali iskreno nisam razmišljao o povlačenju. Jednostavno sam morao zbog nekih stvari, nije bilo do mene. 15 dana nisam snimao, povukao sam slike jer nisam znao šta će biti ishod svega što se dešava. Bio sam u zatvoru 15 dana zbog svega ovoga što se izdešavalo. Neko je otišao u tužilaštvo i podneo građansku prijavu protiv mene. Tužilaštvo je bilo obavezno da to proveri i poslali su ljude po mene da me odvedu na ispitivanje. Do trenutka dok nisam priveden, smeo sam da snimam sve. bez daljeg odugovlačenja, pustiću vam te isečke šta se sve izdešavalo-  rekao je on.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kome

09.08.2020 00:25

Je ovaj prasac jos zanimljiv??????

ODGOVORITE