Андреана се не дружи више са Аном и Слађом а ни са Емиром није у добим односима!

Андреана Чекић објаснила је зашто више није блиска са Аном Севић, додавши да се више не дружи ни са Слађом Алегро.

Забава 06.08.2020 | 18:29
Андреана се не дружи више са Аном и Слађом а ни са Емиром није у добим односима!

Нисмо ни у каквим односима, разлог је што сам што сам ја допустила да се превише мешају у мој приватни живот. Ако сам тражила савет као од пријатеља, не значи да можеш да ми уђеш у спаваћу собу и одлучујеш о мојим приватним стварима - започела је Андреана.

Ана је ушла у мој стан док Марко и ја нисмо били заједно и бацила нашу слику у канту, замерила ми је што смо се касније помирили. Али ја сам добар човек и нисам јој узела за зло. Међутим, не могу таквима да будем ни пријатељ, нити желим. Престала сам јер су они престали да буду мени - објаснила је певачица.

Дотакла се и Емира Ђуловића са којим има дует "Ципеле".

- Саша Лазић, који је композитор песме "Ципеле", сматра да му нешто дугујем, ја сматрам да му ништа не дугујем и да сам све испоштовала најбоље како сам могла. Када смо промовисали "Ципеле", Емир је свуда ишао са мном у емисије, ја нигде нисам била без њега. То су од мене тражили и молили су ме да ставим песму на свој Јутјуб канал јер је у том тренутку био одличан по питању пратилаца, да би ми пре неколико месеци Саша тражио све паре од прегледа - рекла је Андреана.

- Ја сам рекла: "Другару, обрати се коме треба ако мислиш да ти нешто припада". Један велики поздрав за њих и замолићу их овако јавно да се не зезају са мном и да причају свакакве приче по новинама као што су да хоћу да се вратим бившем мужу. Смешни сте! Ја сам дуго, дуго времена само ћутала. Преко главе ми је дошло - без длаке на језику одбрусила је Чекићева у емисији.

Развела сам се и Марко се развео, само да кажем. Можете престати да пишете да смо ожењени и удати. Верени смо - додала је на тему вереника.

Извор: Телчеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар