Andreana se ne druži više sa Anom i Slađom a ni sa Emirom nije u dobim odnosima!

Andreana Čekić objasnila je zašto više nije bliska sa Anom Sević, dodavši da se više ne druži ni sa Slađom Alegro.

Zabava 06.08.2020 | 18:29
Andreana se ne druži više sa Anom i Slađom a ni sa Emirom nije u dobim odnosima!

Nismo ni u kakvim odnosima, razlog je što sam što sam ja dopustila da se previše mešaju u moj privatni život. Ako sam tražila savet kao od prijatelja, ne znači da možeš da mi uđeš u spavaću sobu i odlučuješ o mojim privatnim stvarima - započela je Andreana.

Ana je ušla u moj stan dok Marko i ja nismo bili zajedno i bacila našu sliku u kantu, zamerila mi je što smo se kasnije pomirili. Ali ja sam dobar čovek i nisam joj uzela za zlo. Međutim, ne mogu takvima da budem ni prijatelj, niti želim. Prestala sam jer su oni prestali da budu meni - objasnila je pevačica.

Dotakla se i Emira Đulovića sa kojim ima duet "Cipele".

- Saša Lazić, koji je kompozitor pesme "Cipele", smatra da mu nešto dugujem, ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštovala najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisali "Cipele", Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko meseci Saša tražio sve pare od pregleda - rekla je Andreana.

- Ja sam rekla: "Drugaru, obrati se kome treba ako misliš da ti nešto pripada". Jedan veliki pozdrav za njih i zamoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama kao što su da hoću da se vratim bivšem mužu. Smešni ste! Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo - bez dlake na jeziku odbrusila je Čekićeva u emisiji.

Razvela sam se i Marko se razveo, samo da kažem. Možete prestati da pišete da smo oženjeni i udati. Vereni smo - dodala je na temu verenika.

Izvor: Telčegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar