Познати се на друштвеним мрежама опраштају од Исидоре!

Списатељица Исидора Бјелица преминула је данас у 53. години, у стану својих родитеља на Новом Београду, потврдила је њена сестра.

Забава 05.08.2020 | 22:22
Познати се на друштвеним мрежама опраштају од Исидоре!

Исидорин син Лав Пајкић је на друштвене мреже поделио фотографију где је са својом мајком позирао насмејан.

Он није ставио опис, али су му сви у коментарима изјавили саучешће.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Лав Григорије Пајкиц (@лавпајкиц) он

Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић неутешна је након Исидорине смтри, а од своје пријатељице опрстила се потресним речима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Мила моја, јако ћеш ми недостајати... Нека те анђели чувају - написала је Цеца уз Исидорину фотографију.

Поред Цеце која јој је помагала у борби са раком и дуге познате личности опраштају се од Исисдоре.

Глумица Милица Милша потресном објавом опростила се од своје другарице, а њене емотивне речи о Исидори  сламају и најтврђа срца.

Иси... Зар и ти другарице? Зар и ти најдивнија? Ова планета остаје без најбољих.... на небу је све више звезда, од данас она најсјајнија се зове твојим именом. Срећа је била познавати тебе и дружизити се са тобом, та наша дружења и смех чувам у срцу заувек. Волим те лепа моја - написала је Милица уз Исидорину фотографију.

Фолк певачица Сека Алексић се огласила на Инстаграм емотивном и потресном поруком.

- Драга моја Иси. Анђели да ти певају - написала је Сека и објавила Исидору фотографију.

Биће нам опроштено онако како ми опраштамо, бићемо вољени онако како ми волимо - написала је Кристина Кија Коцкар уз фотографију Исидоре и њеног сина Лаваја Пајкића, цитирајући покојну списатељицу.

Почивај у миру краљице. Нека те анђели чувају - написао је Слоба Радановић уз емотикон сломљеног срца.

Почивај у миру драга Иси... Нека те анђели чувају - написала је Катарина Остојић Каја и додала емотикон срца.

Сандра Решић се од Исидоре опростила фотографијом уз коју је написала: "Почивајте у миру", а Весна Ђогани је уз Исидорину фотографију додала емотикон сломљеног срца.

Након многобројних пријатељица Весне Дедић, Сузане Манчић ,Снежане Дакић  огласила се и Сања Маринковић која се на веома дирљив начин опростила од списатељице. 

- Ако имаш криву кичму или криве зубе, све ће урадити да те исправе, али ако имаш погрешна љубавна уверења, нико се неће узбуђивати око тога, иако реално можеш да умреш од њих" гласи само једна од последњих реченица коју је са мном и са мојом публиком Исидора Бјелица која је скоро две деценије била једна од мојих најдражих гостију у Магазину ин. Последњи пут имала сам прилику да са њом разговарам крајем јануара месеца. Изузетно ме је потресла вест да нас је заувек напустила.У суботу ће публика имати прилику да у Магазину ин моћи да гледа Исидору која је својим харизмом и духовитишћу инспирисала многе жене да имају више самопоуздања и заволе себе - емотивна је била Сања.  

Исидора Бјелица је рођена је у Сарајеву 10. децембра 1967. године где је и завршила гимназију. Затим је завршила Факултет драмских уметности у Београду (одсек драматургија) и магистрирала на истом факултету са тезом "Технотрилер као савремени облик трагедије".

Живела је и радила у Беогрду. Једно време водила је култну емисју на БН телевизији. Била је удата је за Небојшу Пајкића са којим је добила двоје деце, Лава Григорија Пајкића и Вилу Евангелину Пајкић.

Исидора Бјелица, дуго се борила са раком, који јој се четири пута враћао, открила је да је пре неколико година имала 77 метастаза у телу!

Извор: Телеграф.рс/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар