Poznati se na društvenim mrežama opraštaju od Isidore!

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je danas u 53. godini, u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, potvrdila je njena sestra.

Zabava 05.08.2020 | 22:22
Poznati se na društvenim mrežama opraštaju od Isidore!

Isidorin sin Lav Pajkić je na društvene mreže podelio fotografiju gde je sa svojom majkom pozirao nasmejan.

On nije stavio opis, ali su mu svi u komentarima izjavili saučešće.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic) on

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović neutešna je nakon Isidorine smtri, a od svoje prijateljice oprstila se potresnim rečima na društvenoj mreži Instagram.

Mila moja, jako ćeš mi nedostajati... Neka te anđeli čuvaju - napisala je Ceca uz Isidorinu fotografiju.

Pored Cece koja joj je pomagala u borbi sa rakom i duge poznate ličnosti opraštaju se od Isisdore.

Glumica Milica Milša potresnom objavom oprostila se od svoje drugarice, a njene emotivne reči o Isidori  slamaju i najtvrđa srca.

Isi... Zar i ti drugarice? Zar i ti najdivnija? Ova planeta ostaje bez najboljih.... na nebu je sve više zvezda, od danas ona najsjajnija se zove tvojim imenom. Sreća je bila poznavati tebe i družiziti se sa tobom, ta naša druženja i smeh čuvam u srcu zauvek. Volim te lepa moja - napisala je Milica uz Isidorinu fotografiju.

Folk pevačica Seka Aleksić se oglasila na Instagram emotivnom i potresnom porukom.

- Draga moja Isi. Anđeli da ti pevaju - napisala je Seka i objavila Isidoru fotografiju.

Biće nam oprošteno onako kako mi opraštamo, bićemo voljeni onako kako mi volimo - napisala je Kristina Kija Kockar uz fotografiju Isidore i njenog sina Lavaja Pajkića, citirajući pokojnu spisateljicu.

Počivaj u miru kraljice. Neka te anđeli čuvaju - napisao je Sloba Radanović uz emotikon slomljenog srca.

Počivaj u miru draga Isi... Neka te anđeli čuvaju - napisala je Katarina Ostojić Kaja i dodala emotikon srca.

Sandra Rešić se od Isidore oprostila fotografijom uz koju je napisala: "Počivajte u miru", a Vesna Đogani je uz Isidorinu fotografiju dodala emotikon slomljenog srca.

Nakon mnogobrojnih prijateljica Vesne Dedić, Suzane Mančić ,Snežane Dakić  oglasila se i Sanja Marinković koja se na veoma dirljiv način oprostila od spisateljice. 

- Ako imaš krivu kičmu ili krive zube, sve će uraditi da te isprave, ali ako imaš pogrešna ljubavna uverenja, niko se neće uzbuđivati oko toga, iako realno možeš da umreš od njih" glasi samo jedna od poslednjih rečenica koju je sa mnom i sa mojom publikom Isidora Bjelica koja je skoro dve decenije bila jedna od mojih najdražih gostiju u Magazinu in. Poslednji put imala sam priliku da sa njom razgovaram krajem januara meseca. Izuzetno me je potresla vest da nas je zauvek napustila.U subotu će publika imati priliku da u Magazinu in moći da gleda Isidoru koja je svojim harizmom i duhovitišću inspirisala mnoge žene da imaju više samopouzdanja i zavole sebe - emotivna je bila Sanja.  

Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Živela je i radila u Beogrdu. Jedno vreme vodila je kultnu emisju na BN televiziji. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Isidora Bjelica, dugo se borila sa rakom, koji joj se četiri puta vraćao, otkrila je da je pre nekoliko godina imala 77 metastaza u telu!

Izvor: Telegraf.rs/Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar