Жељко и Јована због телевизије упали у дугове и кредите!

Жељко Јоксимовић признао да је ушао у кредите током короне, највише због филма и телевизије

Забава 05.08.2020 | 23:03
Жељко и Јована због телевизије упали у дугове и кредите!

- Телевизија ми је ближа од филма. Не бих рекао да је ТВ играчка. Морао сам да подигнем два озбиљнија кредита, што је незгодно у ово доба. Верујем у нешто у шта сам кренуо с Мањом Грчић. Дуги низ месеци сам је наговарао да пређе и ради код мене. Имамо већ добре реакције. За ТВ је потребно време - прича Жељко Јоксимовић о финансијама.

А кредити?

- Не питајте ме за кредите. Не жалим се претерано...

И Јована вас прати у стопу?

- Она је део ПР тима. Некако се боље осећам кад је она поред мене. Кад су концерти у питању, она се више потреса од мене.

Говорећи о филму који ових дана снима о животу Томе Здравковића, у његовом родном Ваљеву а чији је он продуцент Јоксимовић каже:

- Мој менаџер и кум Бане Обрадовић покренуо је иницијативу да се сними филм о Томи. Нисмо хтели да направимо само биографски филм, већ да дамо осврт на једно време. Тома је феномен који обрађујемо. Филм се снима у Ваљеву, не зашто што је то мој град, већ је екипа одлучила да то буде овде јер он највише подсећа по архитектури на педесете и ране шездесете године. Тешњар је задржао тај дух. Није нам било тешко ту да направимо ни Радан кафану, а ни Дом младих - каже певач, па наставља да објашњава у каквим је родбинским односима са Драганом Бјелогрлићем:

- Баба моје мајке је Бјелогрлић. Она ми је говорила: 'Сине, Бјела ти је рођак.' Кад смо радили први пут заједно пре 15 година, дошли смо до тога да је Јованка, мајка моје бабе, заиста Бјелогрлић и нашли смо ту грану која нас рођачки спаја. Настављамо само сарадњу након 'Ивкове славе' и могу да кажем да сама припрема траје пет година. Није лако обрађивати четири декаде.

(Еспрессо.рс Фото: Филип Павличић) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ејфс

05.08.2020 21:49

Дигни јос један па врати тај.

ОДГОВОРИТЕ