Željko i Jovana zbog televizije upali u dugove i kredite!

Željko Joksimović priznao da je ušao u kredite tokom korone, najviše zbog filma i televizije

Zabava 05.08.2020 | 23:03
Željko i Jovana zbog televizije upali u dugove i kredite!

- Televizija mi je bliža od filma. Ne bih rekao da je TV igračka. Morao sam da podignem dva ozbiljnija kredita, što je nezgodno u ovo doba. Verujem u nešto u šta sam krenuo s Manjom Grčić. Dugi niz meseci sam je nagovarao da pređe i radi kod mene. Imamo već dobre reakcije. Za TV je potrebno vreme - priča Željko Joksimović o finansijama.

A krediti?

- Ne pitajte me za kredite. Ne žalim se preterano...

I Jovana vas prati u stopu?

- Ona je deo PR tima. Nekako se bolje osećam kad je ona pored mene. Kad su koncerti u pitanju, ona se više potresa od mene.

Govoreći o filmu koji ovih dana snima o životu Tome Zdravkovića, u njegovom rodnom Valjevu a čiji je on producent Joksimović kaže:

- Moj menadžer i kum Bane Obradović pokrenuo je inicijativu da se snimi film o Tomi. Nismo hteli da napravimo samo biografski film, već da damo osvrt na jedno vreme. Toma je fenomen koji obrađujemo. Film se snima u Valjevu, ne zašto što je to moj grad, već je ekipa odlučila da to bude ovde jer on najviše podseća po arhitekturi na pedesete i rane šezdesete godine. Tešnjar je zadržao taj duh. Nije nam bilo teško tu da napravimo ni Radan kafanu, a ni Dom mladih - kaže pevač, pa nastavlja da objašnjava u kakvim je rodbinskim odnosima sa Draganom Bjelogrlićem:

- Baba moje majke je Bjelogrlić. Ona mi je govorila: 'Sine, Bjela ti je rođak.' Kad smo radili prvi put zajedno pre 15 godina, došli smo do toga da je Jovanka, majka moje babe, zaista Bjelogrlić i našli smo tu granu koja nas rođački spaja. Nastavljamo samo saradnju nakon 'Ivkove slave' i mogu da kažem da sama priprema traje pet godina. Nije lako obrađivati četiri dekade.

(Espresso.rs Foto: Filip Pavličić) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ejfs

05.08.2020 21:49

Digni jos jedan pa vrati taj.

ODGOVORITE