Бобан отпутовао приватним авионом да би наступио у Будви!

Бобан Рајовић отпутовао је у Црну Гору приватним авионом како би два викенда заредом могао да пева у најпознатијем будванском локалу.

Забава 05.08.2020 | 20:02
Бобан отпутовао приватним авионом да би наступио у Будви!

Први од њих имао је у суботу која је за нама, док наредни има за викенд који долази, а приватни авион организован је пошто је то био једини начин да певач дође на приморје, јер редовних летова из Србије још увек нема.

- Он је певао на отварању локала, пре неких месец и по дана и тада је било крцато. Власник је због интересовања одмах заказао нови термин, али је исти првобитно померен због ситуације у Црној Гори. Међутим, чим је донета одлука да поново може да се ради, организован је приватни лет који је њега и његове музичаре "пребацио" до приморја. Зна се која је цена приватног лета, али очигледно им се исплатило - каже извор.

Како објашњава, пре доласка у Црну Гору испоштована је процедура и услов да би се уопште ушло - цела екипа морала је да се тестира на корона вирус.

- Бобан и чланови бенда са којима је дошао код себе су морали да имају негативан ПЦР тест на корона вирус, што су и испоштовали - додаје извор.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-08-05/08052020050527.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1457" />Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саса

07.09.2020 17:49

И ја бих преко Роyал Цхартер Сервице-а изнајмио приватан авион и отпутовао негде далеко где нема корона вируса кад бих имао пара као он.

ОДГОВОРИТЕ