Boban otputovao privatnim avionom da bi nastupio u Budvi!

Boban Rajović otputovao je u Crnu Goru privatnim avionom kako bi dva vikenda zaredom mogao da peva u najpoznatijem budvanskom lokalu.

Zabava 05.08.2020 | 20:02
Boban otputovao privatnim avionom da bi nastupio u Budvi!

Prvi od njih imao je u subotu koja je za nama, dok naredni ima za vikend koji dolazi, a privatni avion organizovan je pošto je to bio jedini način da pevač dođe na primorje, jer redovnih letova iz Srbije još uvek nema.

- On je pevao na otvaranju lokala, pre nekih mesec i po dana i tada je bilo krcato. Vlasnik je zbog interesovanja odmah zakazao novi termin, ali je isti prvobitno pomeren zbog situacije u Crnoj Gori. Međutim, čim je doneta odluka da ponovo može da se radi, organizovan je privatni let koji je njega i njegove muzičare "prebacio" do primorja. Zna se koja je cena privatnog leta, ali očigledno im se isplatilo - kaže izvor.

Kako objašnjava, pre dolaska u Crnu Goru ispoštovana je procedura i uslov da bi se uopšte ušlo - cela ekipa morala je da se testira na korona virus.

- Boban i članovi benda sa kojima je došao kod sebe su morali da imaju negativan PCR test na korona virus, što su i ispoštovali - dodaje izvor.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sasa

07.09.2020 17:49

I ja bih preko Royal Charter Service-a iznajmio privatan avion i otputovao negde daleko gde nema korona virusa kad bih imao para kao on.

ODGOVORITE