Љуба Аличић због короне заборавио и како се зове!

Фолкер Љуба Аличић отворио је душу па објаснио како је текла његова љута борба са коронавирусом.

Забава 01.08.2020 | 13:18
Љуба Аличић због короне заборавио и како се зове!

Према његовим речима, у једном тренутку чак је и памћење изгубио док се лечио у болници у Шапцу, одакле је тек после три недеље пуштен кући.  "У почетку нисам озбиљно схватао овај вирус. Мислио сам да је грип као и сваки други и да је цела прича преувеличана у јавности. А онда сам се заразио..." почиње он своју исповест за домаће медије: "Нисам имао симптоме уобичајене за корону, као што су температура или суви кашаљ. Моји су били много гори. Толико сам био малаксао да нисам имао снаге ни да устанем из кревета. Верујте ми да сам у једном тренутку изгубио памћење, нисам знао ни како се зовем! Било је баш страшно! Неколико пута сам падао у несвест и било ми је јасно да је ситуација озбиљна."

Певач каже да су га жена и синови натерали да оде у болницу.

"Сместили су ме на грудно одељење шабачке болнице и лекари су ми рекли да ми је стање веома озбиљно. У том тренутку ми је свашта пролазило кроз главу. Нико не зна како ће вирус да се понаша из сата у сат, а ја сам ипак човек у годинама - прича Љуба, који је у болници све време био прикључен на кисеоник, и додаје да је после три недеље успео да победи опаку болест... Сестре су ме нон-стоп боле иглама. На лицу сам носио маску са кисеоником. Моје стање је почело да се поправља тек треће недеље, а кући сам пуштен када ми је стигао негативан тест на корону. Сада сам опет са породицом и нема лепшег осећаја."

Љуба је, за крај разговора, имао и поруку за своје колеге:

"Певачима бих поручио да не буду халапљиви. Неће пропасти без неколико тезги. Док сам лежао у болници, последње о чему сам размишљао биле су моје финансије. Верујте ми, без здравља не можете ништа и чувајте га у сваком тренутку."

Извор: Курир.рс/Информемер Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар