Ljuba Aličić zbog korone zaboravio i kako se zove!

Folker Ljuba Aličić otvorio je dušu pa objasnio kako je tekla njegova ljuta borba sa koronavirusom.

Zabava 01.08.2020 | 13:18
Ljuba Aličić zbog korone zaboravio i kako se zove!

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku čak je i pamćenje izgubio dok se lečio u bolnici u Šapcu, odakle je tek posle tri nedelje pušten kući.  "U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio..." počinje on svoju ispovest za domaće medije: "Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna."

Pevač kaže da su ga žena i sinovi naterali da ode u bolnicu.

"Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama - priča Ljuba, koji je u bolnici sve vreme bio priključen na kiseonik, i dodaje da je posle tri nedelje uspeo da pobedi opaku bolest... Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema lepšeg osećaja."

Ljuba je, za kraj razgovora, imao i poruku za svoje kolege:

"Pevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, poslednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Verujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku."

Izvor: Kurir.rs/Informemer Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar