Нова фотографија Бритни Спирс шокирала фанове: Шта су ти то урадили?!

Поп принцеза Бритни Спирс често се "занесе", а онда то и подели на друштвеним мрежама са својим пратиоцима и обожаваоцима. Након низа забрињавајућих објава, стигла је још једна.

Забава 29.07.2020 | 21:40
Нова фотографија Бритни Спирс шокирала фанове: Шта су ти то урадили?!

Наиме, Бритни се тетовирала по целом телу смесом која се прави од биљке хене, а цртежи који се нанесу на кожу трају од седам до петнаест дана, у зависности од тога колико особа има контакта с водом.

- Па, занела сам се с хеном. Мислим да сам на другој фотографији хтела боемски изглед… Нисам сигурна зашто су ми руке на боковима. Мислим да желим пажњу - написала је Бритни у опису двеју фотографија које је објавила на Инстаграму.

Пратиоци су се нашалили са њом и прозвали је “краљицом хене”, док су се неки забринули.

"Шта је хтела овим знаковима да нам поручи? Желимо да знаш да се бринемо за тебе", "Шта су ти то учинили?”, "Хоће ли ово коментарисати неке праве звезде? Неки званични холивудски пријатељи”, "Скроз се види да она није написала овај опис фотографије”, “Шта је с оним повезом на зглобу који носи на једној слици? Је ли то пажња о којој прича?”, "Овај опис се чини лажним, као да га је неко други написао", коментарисали су њени пратиоци.

Иначе, Бритни је такође крајем априла забринула јавност. Она је тада оставила у теретани упаљене свеће и запалила се, а то је такође објавила на Инстаграму.

Иначе, њени фанови су због њених необичних објава спонтано основали покрет “Фрее Бритнеy”, а циљ је тражење правде за поп принцезу, која већ годинама зарађује новац којим не може да располаже, већ од својих старатеља добија недељни џепарац, те не може сама ни да доноси своје одлуке, ни стара се о себи.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар