Nova fotografija Britni Spirs šokirala fanove: Šta su ti to uradili?!

Pop princeza Britni Spirs često se "zanese", a onda to i podeli na društvenim mrežama sa svojim pratiocima i obožavaocima. Nakon niza zabrinjavajućih objava, stigla je još jedna.

Zabava 29.07.2020 | 21:40
Nova fotografija Britni Spirs šokirala fanove: Šta su ti to uradili?!

Naime, Britni se tetovirala po celom telu smesom koja se pravi od biljke hene, a crteži koji se nanesu na kožu traju od sedam do petnaest dana, u zavisnosti od toga koliko osoba ima kontakta s vodom.

- Pa, zanela sam se s henom. Mislim da sam na drugoj fotografiji htela boemski izgled… Nisam sigurna zašto su mi ruke na bokovima. Mislim da želim pažnju - napisala je Britni u opisu dveju fotografija koje je objavila na Instagramu.

Pratioci su se našalili sa njom i prozvali je “kraljicom hene”, dok su se neki zabrinuli.

"Šta je htela ovim znakovima da nam poruči? Želimo da znaš da se brinemo za tebe", "Šta su ti to učinili?”, "Hoće li ovo komentarisati neke prave zvezde? Neki zvanični holivudski prijatelji”, "Skroz se vidi da ona nije napisala ovaj opis fotografije”, “Šta je s onim povezom na zglobu koji nosi na jednoj slici? Je li to pažnja o kojoj priča?”, "Ovaj opis se čini lažnim, kao da ga je neko drugi napisao", komentarisali su njeni pratioci.

Inače, Britni je takođe krajem aprila zabrinula javnost. Ona je tada ostavila u teretani upaljene sveće i zapalila se, a to je takođe objavila na Instagramu.

Inače, njeni fanovi su zbog njenih neobičnih objava spontano osnovali pokret “Free Britney”, a cilj je traženje pravde za pop princezu, koja već godinama zarađuje novac kojim ne može da raspolaže, već od svojih staratelja dobija nedeljni džeparac, te ne može sama ni da donosi svoje odluke, ni stara se o sebi.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar