Љекар из Ћуприје након 48 дана пронађен мртав

Пензионисани љекар Миодраг Миленковић (65) из Ћуприје који је нестао 7. јуна у атару села Скорица код Ражња, пронађен је мртав – потврдила је његова породица.

Србија 25.07.2020 | 18:48
Љекар из Ћуприје након 48 дана пронађен мртав

Његови остаци откривени су 23. јула недалеко од мјеста гдје је посљедњи пут виђен. То подручје претраживано је више пута, али је трагачима посао отежала бујна вегетација, пише "Телеграф".

Након његовог нестанка стизале су информације које су породици давале наду да је жив. Између осталог, надзорна камера на бензинској пумпи на аутопуту код Параћина снимила је човјека за кога се сумњало да је он. Постојала је дојава да је виђен у Крагујевцу, али се испоставило да је и она била погрешна.

Миодрага је посљедња видела његова супруга Мимица са којом је био у Скорици гдје су дошли да би обишли породично имање. Како је тада казала, мужа је оставила у колиби, да би се одморио, док је она отишла да погледа њиву. Када се вратила, није га затекла, па се забринула а како није пронађен ни после неколико сати, његов нестанак је пријавила полицији.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Залосно

25.07.2020 18:11

Ста реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ражањ

25.07.2020 20:12

Ма то је од короне!

ОДГОВОРИТЕ