Ljekar iz Ćuprije nakon 48 dana pronađen mrtav

Penzionisani ljekar Miodrag Milenković (65) iz Ćuprije koji je nestao 7. juna u ataru sela Skorica kod Ražnja, pronađen je mrtav – potvrdila je njegova porodica.

Srbija 25.07.2020 | 18:48
Ljekar iz Ćuprije nakon 48 dana pronađen mrtav

Njegovi ostaci otkriveni su 23. jula nedaleko od mjesta gdje je posljednji put viđen. To područje pretraživano je više puta, ali je tragačima posao otežala bujna vegetacija, piše "Telegraf".

Nakon njegovog nestanka stizale su informacije koje su porodici davale nadu da je živ. Između ostalog, nadzorna kamera na benzinskoj pumpi na autoputu kod Paraćina snimila je čovjeka za koga se sumnjalo da je on. Postojala je dojava da je viđen u Kragujevcu, ali se ispostavilo da je i ona bila pogrešna.

Miodraga je posljednja videla njegova supruga Mimica sa kojom je bio u Skorici gdje su došli da bi obišli porodično imanje. Kako je tada kazala, muža je ostavila u kolibi, da bi se odmorio, dok je ona otišla da pogleda njivu. Kada se vratila, nije ga zatekla, pa se zabrinula a kako nije pronađen ni posle nekoliko sati, njegov nestanak je prijavila policiji.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zalosno

25.07.2020 20:11

Sta reci?

ODGOVORITE
Name

Ražanj

25.07.2020 22:12

Ma to je od korone!

ODGOVORITE