Постоје услови за одржавање сутрашње сједнице Народне скупштине

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Милан Петковић изјавио је данас у Бањалуци да су представници парламента у вези са погоршаном епидемиолошком ситуацијом у вези са вирусом корона контактирали надлежне здравствене органе и да сматра да постоје сви потребни услови да сутра буде одржана редовна скупштинска сједница.

Република Српска 20.07.2020 | 20:54
Постоје услови за одржавање сутрашње сједнице Народне скупштине

"Редовна сједница ће се одржати у скупштинској сали, уз поштовање свих препорука Института за јавно здравство Српске. Биће препорука да у сали буде што мање посланика", рекао је Петковић на конференцији за новинаре у просторијама Народне скупштине.

Он је навео да су у изолацију стављена сва лица која су била у директном контакту са зараженим посланицима и људима запосленим у Скупштини, те да остали посланици, према његовим информацијама, нису исказали било какве здравствене тегобе. 

(БН/Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пропаст

20.07.2020 19:43

Не постоје услови господине паметњаковићу, у овој ситуацији никако али вама треба нека одлука скупштине, можда задужење ново или неки ваш други лоповлук па због тога заказујете скупштину и доводите све у опасност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

20.07.2020 21:15

А сто не постоје услови за скупстину,не разумијем?

Name

ТЕШКО НАМА

20.07.2020 20:04

Губљење времена и никакве користи од вас. Осим што ћете добити дневнице. И већина вас ће рећи како сте покупили корону и глумити жртве у очима народа.

ОДГОВОРИТЕ