Postoje uslovi za održavanje sutrašnje sjednice Narodne skupštine

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas u Banjaluci da su predstavnici parlamenta u vezi sa pogoršanom epidemiološkom situacijom u vezi sa virusom korona kontaktirali nadležne zdravstvene organe i da smatra da postoje svi potrebni uslovi da sutra bude održana redovna skupštinska sjednica.

Republika Srpska 20.07.2020 | 20:54
Postoje uslovi za održavanje sutrašnje sjednice Narodne skupštine

"Redovna sjednica će se održati u skupštinskoj sali, uz poštovanje svih preporuka Instituta za javno zdravstvo Srpske. Biće preporuka da u sali bude što manje poslanika", rekao je Petković na konferenciji za novinare u prostorijama Narodne skupštine.

On je naveo da su u izolaciju stavljena sva lica koja su bila u direktnom kontaktu sa zaraženim poslanicima i ljudima zaposlenim u Skupštini, te da ostali poslanici, prema njegovim informacijama, nisu iskazali bilo kakve zdravstvene tegobe. 

(BN/Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Propast

20.07.2020 19:43

Ne postoje uslovi gospodine pametnjakoviću, u ovoj situaciji nikako ali vama treba neka odluka skupštine, možda zaduženje novo ili neki vaš drugi lopovluk pa zbog toga zakazujete skupštinu i dovodite sve u opasnost.

ODGOVORITE
Name

Andric

20.07.2020 21:15

A sto ne postoje uslovi za skupstinu,ne razumijem?

Name

TEŠKO NAMA

20.07.2020 20:04

Gubljenje vremena i nikakve koristi od vas. Osim što ćete dobiti dnevnice. I većina vas će reći kako ste pokupili koronu i glumiti žrtve u očima naroda.

ODGOVORITE