Корона не бира - Смрт менаџера је дотукла!

Смрт менаџера Бора Лаловића потресла је фолк звезду Секу Алексић. Свима је поручила: Носите маске, чувајте се!

Србија 12.07.2020 | 14:48
Корона не бира - Смрт менаџера је дотукла!

Смрт менаџера Бора Лаловића потресла је целу естраду, а ево шта Сека каже поводом губитка колеге:

- Корона је заиста близу, за нас је то шок, нажалост нико није очекивао. Сви смо мислили да ће се опоравити. Био је диван човек пун љубави организовао је много концерата био је и код мене у Арени. У шоку смо заиста - рекла је певачица!

Сека је апеловала на све као јавна личност да морају сви да се штите и да се понашају одговорно за време пандемије.

- Носите маске, чувајте се има пуно заражене деце - рекла је певачица па додала:

- У светом писму пише: "Послушај Господа свога", треба да се чувамо, симптоми су различити, више нема везе да ли је неко старији или млађи. Корона не бира кога ће да нападне - закључила је певачица.

(Ало)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Тацно

12.07.2020 13:04

Секо,народе цувајте се,колико мозете.Ово висе није сала.Носите маске.Уздајмо се у ГОСПОДА БОГА,да це овом доци крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

12.07.2020 15:16

Само се уздам у господа бога и не носим маску сем када морам у куповини.Знаци носим маску сто морам,а не ради застите.Сви знамо да дисањем се ослобадјамо угљен диоксида,а у тијело уносимо кисик.А ако носимо маску онда угљен диоксид задрзавамо испод маске и поново га удисемо.Па сада нека свако размисли колико те маска стити или скоди.Добро би било нека струка о томе јавно казе.Зато ако у плуца не уносис кисик него поново врацас угљен диоксид автоматски угрозавас плуца.ЦО2 и О

Name

Ре, Нострадамус

12.07.2020 16:17

Охлади мало, тачно је да човјек, као и сва жива бића удишу кисеоник а издишу угљендиоксид (ЦО²) маска не задржава ЦО² него га пропушта али и да то није случај, свати да код вјештачког дисања (уста на уста) управо се уноси угљендиоксид,који не врши тровање, него напротив подстиче дисање и уношење кисеоника!л

Name

Нострадамус

12.07.2020 20:04

Цовјеку да би спасио зивот ако је у бесвјесном стању тада се даје умјетно дисање уста на уста и ту сте у праву.Та интервенција це да траке 5-10 минута,апсурдно је то упоредјивати са цовјеком који је здрав и са употребом маски дузе вријеме мозе да угрози здравље.Опет казем нека струка казе.

Name

Ностредамус глуп си..

12.07.2020 21:26

Па у цитавом свијету вец висе од 50 година толико особља носи масје скоро цитаву смјену па су јос зиви и здрави. И многе азијске земље носе ионако маске сто је и за похвалит. Има много ствари у цему се миземо на понеки народ угледат. Само тразимо неке завјере теорије . Зато се полако али сигурно цркаје

Name

Нострадамус

13.07.2020 05:39

Па знам да корона неце на будале него само напада паметне.Зато ти носи маску и не скидај.До сада у свијету је било неколико пандемија и са милионима зртава и ни један вирус цовјек није побиједио па неце ни овај.

Name

год саве тхе qуеен

12.07.2020 15:04

Корона је заиста близу.... Није она заиста близу, близу је била прије пола године, а сада је ту, медју нама и са нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матеј

12.07.2020 15:42

У Светом писму пише, лакше је камили кроз иглене уши проћи него богатом у царство небеско ући, али и Сека која се нешто као позива на Свето писмо и све њене колеге, цијели свијет би приграбили себи. Е кад дође нешто што се парама купити не може онда се сјете Гпспода и Светог писма. И то би било супер да је искрено, али наравно није. То је једнократно. Све се ово и дешава због похлепе за новцем, негдје мора бити крај. Само није још крај. Јер се каже "на крају ће све бити добро" а обзиром да није све добро није још крај. Можда је близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.07.2020 19:33

То је супља за сиромасне.Какав бог какви бакраци