Korona ne bira - Smrt menadžera je dotukla!

Smrt menadžera Bora Lalovića potresla je folk zvezdu Seku Aleksić. Svima je poručila: Nosite maske, čuvajte se!

Srbija 12.07.2020 | 14:48
Korona ne bira - Smrt menadžera je dotukla!

Smrt menadžera Bora Lalovića potresla je celu estradu, a evo šta Seka kaže povodom gubitka kolege:

- Korona je zaista blizu, za nas je to šok, nažalost niko nije očekivao. Svi smo mislili da će se oporaviti. Bio je divan čovek pun ljubavi organizovao je mnogo koncerata bio je i kod mene u Areni. U šoku smo zaista - rekla je pevačica!

Seka je apelovala na sve kao javna ličnost da moraju svi da se štite i da se ponašaju odgovorno za vreme pandemije.

- Nosite maske, čuvajte se ima puno zaražene dece - rekla je pevačica pa dodala:

- U svetom pismu piše: "Poslušaj Gospoda svoga", treba da se čuvamo, simptomi su različiti, više nema veze da li je neko stariji ili mlađi. Korona ne bira koga će da napadne - zaključila je pevačica.

(Alo)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Tacno

12.07.2020 13:04

Seko,narode cuvajte se,koliko mozete.Ovo vise nije sala.Nosite maske.Uzdajmo se u GOSPODA BOGA,da ce ovom doci kraj.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

12.07.2020 15:16

Samo se uzdam u gospoda boga i ne nosim masku sem kada moram u kupovini.Znaci nosim masku sto moram,a ne radi zastite.Svi znamo da disanjem se oslobadjamo ugljen dioksida,a u tijelo unosimo kisik.A ako nosimo masku onda ugljen dioksid zadrzavamo ispod maske i ponovo ga udisemo.Pa sada neka svako razmisli koliko te maska stiti ili skodi.Dobro bi bilo neka struka o tome javno kaze.Zato ako u pluca ne unosis kisik nego ponovo vracas ugljen dioksid avtomatski ugrozavas pluca.CO2 i O

Name

Re, Nostradamus

12.07.2020 16:17

Ohladi malo, tačno je da čovjek, kao i sva živa bića udišu kiseonik a izdišu ugljendioksid (CO²) maska ne zadržava CO² nego ga propušta ali i da to nije slučaj, svati da kod vještačkog disanja (usta na usta) upravo se unosi ugljendioksid,koji ne vrši trovanje, nego naprotiv podstiče disanje i unošenje kiseonika!l

Name

Nostradamus

12.07.2020 20:04

Covjeku da bi spasio zivot ako je u besvjesnom stanju tada se daje umjetno disanje usta na usta i tu ste u pravu.Ta intervencija ce da trake 5-10 minuta,apsurdno je to uporedjivati sa covjekom koji je zdrav i sa upotrebom maski duze vrijeme moze da ugrozi zdravlje.Opet kazem neka struka kaze.

Name

Nostredamus glup si..

12.07.2020 21:26

Pa u citavom svijetu vec vise od 50 godina toliko osoblja nosi masje skoro citavu smjenu pa su jos zivi i zdravi. I mnoge azijske zemlje nose ionako maske sto je i za pohvalit. Ima mnogo stvari u cemu se mizemo na poneki narod ugledat. Samo trazimo neke zavjere teorije . Zato se polako ali sigurno crkaje

Name

Nostradamus

13.07.2020 05:39

Pa znam da korona nece na budale nego samo napada pametne.Zato ti nosi masku i ne skidaj.Do sada u svijetu je bilo nekoliko pandemija i sa milionima zrtava i ni jedan virus covjek nije pobijedio pa nece ni ovaj.

Name

god save the queen

12.07.2020 15:04

Korona je zaista blizu.... Nije ona zaista blizu, blizu je bila prije pola godine, a sada je tu, medju nama i sa nama.

ODGOVORITE
Name

Matej

12.07.2020 15:42

U Svetom pismu piše, lakše je kamili kroz iglene uši proći nego bogatom u carstvo nebesko ući, ali i Seka koja se nešto kao poziva na Sveto pismo i sve njene kolege, cijeli svijet bi prigrabili sebi. E kad dođe nešto što se parama kupiti ne može onda se sjete Gpspoda i Svetog pisma. I to bi bilo super da je iskreno, ali naravno nije. To je jednokratno. Sve se ovo i dešava zbog pohlepe za novcem, negdje mora biti kraj. Samo nije još kraj. Jer se kaže "na kraju će sve biti dobro" a obzirom da nije sve dobro nije još kraj. Možda je blizu.

ODGOVORITE
Name

re

12.07.2020 19:33

To je suplja za siromasne.Kakav bog kakvi bakraci