САД: Рекордан број заражених у једном дану

У Сједињеним Америчким Државама је у четвртак, 25. јуна регистровано 40.000 особа заражених корона вирусом. То је рекордан број заражених у једном дану од почетка пандемије, подаци су Универзитета Јохнс Хопкинс.

Свијет 26.06.2020 | 21:41
САД: Рекордан број заражених у једном дану

Раст броја заражених је приморао савезне државе Тексас, Флориду и Аризону да пролонгирају повлачење мјере којима су се борили против вируса. До сада је у цијелој земљи заражено више од 2,4 милиона људи, док је више од 122.000 особа преминуло, пише ББЦ.

Поједини здравствени стручњаци сматрају да је број заражених особа десет пута већи од званичног. Из Центра за контролу заразе (ЦДЦ) су истакли да је можда 20 милиона људи заражено. Своје претпоставке заснивају на узорцима крви код којих је провјерена присутност антитијела на вирус.

Већи број америчких савезних држава су тешко погођене пандемијом. Осим ТеXаса, Флориде и Аризоне, тешка ситуација је и у Алабами, Цалифорнији, Невади и другим савезним државама.

(Клиx)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рептили

27.06.2020 05:12

Кина се више нигдје не спомиње!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

27.06.2020 05:36

Пусти САД крају видис да нам се разболисе нај угледни и нај богати ста мислис какво је стање са сиромасним и средњом класом.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма немојте

27.06.2020 06:44

Каква глупост заразени на основу теста на коме су коза и папаја позитивне? Тај тест нема везе с вирусом, али има везе са глобалистицком сатанистицком политиком терора над народом у који је тзв.медицинска струка увуцена преко криминалне организације сзо у спрези са капиталом еугеницара била гејтса, рокфелера и осталих ротвајлера.

ОДГОВОРИТЕ