Николић дао допринос на јачању веза Србије и Српске

 Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић данас је примио у опроштајну посјету генералног конзула Републике Србије у Бањалуци Владимира Николића.

Република Српска 26.06.2020 | 10:39
Николић дао допринос на јачању веза Србије и Српске

Предсједник Чубриловић захвалио се генералном конзулу Србије на преданом раду и свему што је учинио на јачању веза између Републике Српске и Србије, посебно када је ријеч о  културној, образовној, привредној и спортској сарадњи.  

Предсједник Чубриловић истакао је да је у мандату конзула Николића урађено много како би се олакшала комуникација грађана Српске са Србијом, полазећи од чињенице да је омогућено вађење пасоша Србије у Генералном конзулату, а као посебно важну и  за грађање Српске веома значајну активност конзула Николића  истакао је отварање канцеларије Конзулата Србије у Требињу.

Генерални конзул Николић захвалио је предсједнику Чубриловић на изузетно доброј и пријатељској сарадњи,  истичући да ће грађани Српске и у будућности моћи да рачунају на помоћ дипломатско-конзуларног представништва Србије у Бањалуци и Требињу.  

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БЛАГОЈЕ

26.06.2020 08:48

Колико коштају ови и овакви кабинети и колико их има код нас? Ово је у рангу краљевских кабинета! Милијарде су потрошене да би се неки ликови разбацивали у луксузу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

26.06.2020 09:52

код наси политицара је просијек постао позељан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Благоје

26.06.2020 11:11

Нису они никакви ликови,они су јаде јадне,што се башкаре на туђој муци и туђем зноју.О гробовима да и не причам.Тако то раде неписмени скоројевићи,и битанге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

26.06.2020 18:10

Све што је до сада урадио је да је пар пута нешто истакао и два пута нешто друго нагласио.

ОДГОВОРИТЕ