Nikolić dao doprinos na jačanju veza Srbije i Srpske

 Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je primio u oproštajnu posjetu generalnog konzula Republike Srbije u Banjaluci Vladimira Nikolića.

Republika Srpska 26.06.2020 | 10:39
Nikolić dao doprinos na jačanju veza Srbije i Srpske

Predsjednik Čubrilović zahvalio se generalnom konzulu Srbije na predanom radu i svemu što je učinio na jačanju veza između Republike Srpske i Srbije, posebno kada je riječ o  kulturnoj, obrazovnoj, privrednoj i sportskoj saradnji.  

Predsjednik Čubrilović istakao je da je u mandatu konzula Nikolića urađeno mnogo kako bi se olakšala komunikacija građana Srpske sa Srbijom, polazeći od činjenice da je omogućeno vađenje pasoša Srbije u Generalnom konzulatu, a kao posebno važnu i  za građanje Srpske veoma značajnu aktivnost konzula Nikolića  istakao je otvaranje kancelarije Кonzulata Srbije u Trebinju.

Generalni konzul Nikolić zahvalio je predsjedniku Čubrilović na izuzetno dobroj i prijateljskoj saradnji,  ističući da će građani Srpske i u budućnosti moći da računaju na pomoć diplomatsko-konzularnog predstavništva Srbije u Banjaluci i Trebinju.  

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BLAGOJE

26.06.2020 08:48

Koliko koštaju ovi i ovakvi kabineti i koliko ih ima kod nas? Ovo je u rangu kraljevskih kabineta! Milijarde su potrošene da bi se neki likovi razbacivali u luksuzu.

ODGOVORITE
Name

Drina

26.06.2020 09:52

kod nasi politicara je prosijek postao pozeljan.

ODGOVORITE
Name

Ре Благоје

26.06.2020 11:11

Нису они никакви ликови,они су јаде јадне,што се башкаре на туђој муци и туђем зноју.О гробовима да и не причам.Тако то раде неписмени скоројевићи,и битанге

ODGOVORITE
Name

Mitar

26.06.2020 18:10

Sve što je do sada uradio je da je par puta nešto istakao i dva puta nešto drugo naglasio.

ODGOVORITE