Киша, пљускови и грмљавина током цијелог дана

- Киша, пљускови и грмљавина данас се очекују у готово свим крајевима Републике Српске и Федерације БиХ, а пред краја дана и обилније падавине.

Босна и Херцеговина 21.06.2020 | 09:14
Киша, пљускови и грмљавина током цијелог дана

Јаче наоблачење очекује се предвече са сјевера када ће више падавина бити у тим и централним крајевима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 20, на планинама од 10, а на југу око 23 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен сјеверозападни вјетар.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава облачно вријеме са мјестимичном кишом, док је у Херцеговини мало до умјерено облачно и сунчано.

Најхладније јутрос у 8.00 часова било је на Бјелашници гдје су измјерена само четири степена, али је на југу било топло са 20 степени у Требињу, Мостару и Неуму.

На Чемерном је измјерено девет степени, на Хан Пијеску и у Иван Седлу 10, Калиновику и Мраковици 11, Сокоцу 12, Сарајеву, Гацку, Мркоњић Граду и Шипову 13, Тузли, Рибнику, Бугојном, Рудом, Ливну и Грачцу 14, Бијељини, Бихаћу, Добоју, Зворнику, Новом Граду, Санском Мосту, Сребреници и Фочи 15, Бањалуци, Билећи, Вишеграду, Приједору и Српцу 16, Широком Бријегу 18, а у Грудама 19 степени.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар