У БиХ 11 бирачких мјеста за гласање на изборима Србије

– У БиХ је отворено 11 бирачких мјеста за гласање на изборима у Републици Србији.

Република Српска 21.06.2020 | 08:32
У БиХ 11 бирачких мјеста за гласање на изборима Србије

У Основној школи „Свети Сава“ у Зворнику јутрос у 7 часова је отворено бирачко мјесто за гласање на изборима у Србији. Према ријечима Оливере Шопаловић из Амбасаде Републике Србије, предсједника бирачког одбора у Зворнику, није било никаквих проблема те је гласање почело у 7 часова.

– У бирачки списак за гласање у Зворнику уписано је 907 бирача. Није било никаквих проблема те је бирачко мјесто отворено на вријеме и већ у седам часова имали смо и првог грађанина који је гласао – рекла је Шопаловићева и појаснила да на овом бирачком мјесту гласају сви они који су се до 30. јуна пријавили да ће гласати у Зворнику.

– У БиХ је отворено 11 бирачких мјеста за гласање на изборима у Републици Србији. Овдје гласају они који су се пријавили да ће на дан избора бити у Звронику те ту и гласају, а ако је неко из Звроника данас у Сарајеву он ће тамо и да гласа – навела је Шопаловићева.

Јутрос у седам часова смо посјетили и гранични прелаз на Мосту краља Александра И Карађорђевића, који је отворен на на један дан због избора, гдје су нам саопштили да на овом прелазу могу да пређу само грађани који имају личну карту издату у Србији у периоду од 07 до 21 час.

(Српскаинфо) 

Коментари / 0

Оставите коментар