Гужве на граници са Хрватском због строжијих мјера

На граничном прелазу Дољани код Метковића дуже се задржавају они који улазе у Хрватску из Босне и Херцеговине. Међу њима је велики број наших туриста који су кренули на јадранску обалу.

Регион 20.06.2020 | 13:05
Гужве на граници са Хрватском због строжијих мјера
Узрок гужве на овом граничном прелазу су контроле хрватске полиције. Од путника из Босне и Херцеговине траже писани доказ којим свједоче да су резервисали смјештај у овој земљи, потврђено је за Клиx.ба из БИХАМК-а. Држављанима Босне и Херцеговине који немају овај доказ се не дозвољава улазак у Хрватску.

Хрватски министар унутрашњих послова Давор Божиновић је поручио да се мјере контроле стриктно проводе. Подсјетио је да се од четвртка, 18. јуна траже споменути докази и да се каже разлог уласка у Хрватску.  
 
Осим тога, Хрватска је пооштрила контроле на граници и са Србијом и то све због повећаног броја заражених коронавирусом. За улазак босанскохерцеговачких држављана у Црну Гору је потребан негативан ПЦР тест на ЦОВИД-19 акредитоване лабораторије не старији од 48 сати.
 
(Клиx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ад

20.06.2020 12:31

Какве гузве. Није ни видјело гузве. Пропаганда да би сто висе туриста одлуцило да додје. Проморје је празно а плазе пусте. Тренутно има јос висе заразени у ова последња три дана. Пали су ове године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРО

20.06.2020 13:10

Глуп народ где иду . Кадаје корона упитању .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

20.06.2020 14:58

Која је ово луда и безобразна дрзава... мјесто да уведе реципроцитет уласка градјана из сусједних дрзава ... како се они односе према СТАНОВНИЦИМА БиХ .... тако би БиХ требало да се односи према њиховим градјанима.... овако испаде да је корона вирус из БиХ опаснији од короне вирус из Сведске...ови наси полтрони на власти просто се утркују ко це висе јебати свој народ... бозе ме сацувај и садизам и мазохизам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миксер

20.06.2020 17:08

Иде народ да ојаца имун систем, долази други талас Короне???