Болница затвара два одјела, заражена два радника

На Општој болници "Прим.др. Абдулах Накаш" утврђено је присуство корона вируса код двије раднице ове здравствене установе, потврђено је за Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 10.06.2020 | 18:11
Болница затвара два одјела, заражена два радника

Како нам је речено, због те чињенице донесена је одлука да се затворе одјели за гинекологију и педијатрију на овој болници.

Такође, истакнуто је да се тренутно ради на томе да се пронађе рјешење за смјештај пацијената.

У наредним данима слиједи и тестирање особља ове здравствене установе.

У протеклих дана поново се повећава број особа заражених корона вирусом. На Клиничком центру Универзитета у Сарајеву на корона вирус данас су тестирана 282 узорка, а позитивних је било шест. Међу зараженим коронав ирусом у Кантону Сарајево (КС) је и један полицајац.

Три заражене особе су из Сарајева, а по једна је из Бихаћа, Санског Моста и Бужима. До сада је у нашој земљи заражена укупно 2.781 особа.

(Клиx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрква

10.06.2020 16:39

Па наравно да це се заразити кад немају најобицније платнене МАСКЕ а камоли ХИРУРСКЕ или не дај Бозе ФФп3 или Н95, а о заститним одијелима и визирима могу само сањати... Слицно као код нас у Српској.... Вазно је да Додик и тајкуни имају свега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мрква

11.06.2020 05:08

Важно је да сте се сјетили господина Додика који ,реално , нема никакве везе са темом , запитајте се зашто сте толико опсједнути , то је већ озбиљан здравствени проблем , ма опуштено .

Name

Истина

10.06.2020 17:11

У Челинцу заражена мед. Сестра у приватној амбуланти и раде нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секташ

10.06.2020 17:15

Кад почињу тестирања заражених на вашару у Власеници. Организатор окупљања народа из цијеле БиХ је магистар киднапер.

ОДГОВОРИТЕ