Трагедија у Бечеју: Квадом убио двогодишње дијете

Двогодишње дијете преминуло је током ноћи у Дјечјој болници у Новом Саду после несреће у мјесту Радичевић, код Бечеја

Србија 09.06.2020 | 09:36
Трагедија у Бечеју: Квадом убио двогодишње дијете

Двогодишњи дјечак кретао се улицом дуж десне стране коловоза, у близини основне школе у селу Радичевић. Уз њега су били родитељи. Дијете се кретало уз помоћ „гуралице“, а иза је ишао квад који је возио Игор Б. (34).

Како је утврђено, Игор није имао возачку дозволу за управљање овим возилом, а четворочкаш није био регистрован.

Игор је у једном тренутку покушао да претекне трочлану породицу, када је дијете изненада скренуло лијево. На њега је налетео квад.

Дјечак је задобио тешке тјелесне повреде опасне по живот и без свјести хитно транспортован у Дјечју болницу у Новом Саду, али је нажалост током ноћи преминуо.

Возач квада није био под дејством алкохола, а случај је преузело надлежно основно јавно тужилаштво у Бечеју. Истрага о овој трагедији је у току.

(Новости) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Крајишник

09.06.2020 10:06

Колико таквих нерегистрованих квадова и лица без возачких дозвола возе по Б.Луци,још само треба да се деси овако нешто,ал полиција сједи са тим лицима у насељу Ада недељом и ником ништа!!Да моје дијете неко повриједи, каква Лукачева полиција добили би и ти криминалци и они по кратком поступку!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

09.06.2020 15:07

Именуј све те редим, а не увлачи све у исту врећу. Није у реду.

Name

Петко

09.06.2020 16:52

То да ли је квад био регистрован или не нема ама бас никакве везе са трагедијом. Такодје треба сагледати и другу страну, да ли је нормално да се дијете од двије године креце путем на бициклу, или цак и пјеске а да га родитељи не дрзе за руку?