Tragedija u Bečeju: Kvadom ubio dvogodišnje dijete

Dvogodišnje dijete preminulo je tokom noći u Dječjoj bolnici u Novom Sadu posle nesreće u mjestu Radičević, kod Bečeja

Srbija 09.06.2020 | 09:36
Tragedija u Bečeju: Kvadom ubio dvogodišnje dijete

Dvogodišnji dječak kretao se ulicom duž desne strane kolovoza, u blizini osnovne škole u selu Radičević. Uz njega su bili roditelji. Dijete se kretalo uz pomoć „guralice“, a iza je išao kvad koji je vozio Igor B. (34).

Kako je utvrđeno, Igor nije imao vozačku dozvolu za upravljanje ovim vozilom, a četvoročkaš nije bio registrovan.

Igor je u jednom trenutku pokušao da pretekne tročlanu porodicu, kada je dijete iznenada skrenulo lijevo. Na njega je naleteo kvad.

Dječak je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život i bez svjesti hitno transportovan u Dječju bolnicu u Novom Sadu, ali je nažalost tokom noći preminuo.

Vozač kvada nije bio pod dejstvom alkohola, a slučaj je preuzelo nadležno osnovno javno tužilaštvo u Bečeju. Istraga o ovoj tragediji je u toku.

(Novosti) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Krajišnik

09.06.2020 10:06

Koliko takvih neregistrovanih kvadova i lica bez vozačkih dozvola voze po B.Luci,još samo treba da se desi ovako nešto,al policija sjedi sa tim licima u naselju Ada nedeljom i nikom ništa!!Da moje dijete neko povrijedi, kakva Lukačeva policija dobili bi i ti kriminalci i oni po kratkom postupku!!

ODGOVORITE
Name

реално

09.06.2020 15:07

Именуј све те редим, а не увлачи све у исту врећу. Није у реду.

Name

Petko

09.06.2020 16:52

To da li je kvad bio registrovan ili ne nema ama bas nikakve veze sa tragedijom. Takodje treba sagledati i drugu stranu, da li je normalno da se dijete od dvije godine krece putem na biciklu, ili cak i pjeske a da ga roditelji ne drze za ruku?