МУП РС расписао потрага и извршио више претреса

Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске расписало је потрагу за једним лицем који се директно доводи у везу са извршењем кривичног дјела тешко убиство Славише Ћулума, изјавила је Срни начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић.

Република Српска 16.05.2020 | 11:37
МУП РС расписао потрага и извршио више претреса

Миљановићева је навела да је јутрос, под надзором републичког јавног тужиоца, настављен увиђај на лицу мјеста, у насељу Драгочај код Бањалуке гдје је извршено ово кривично дјело.

"Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет и Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске врше преглед ширег подручја.

У оквиру ове истраге у току су претреси на 13 локација које користи осам лица на подручју Бањалуке и Источног Сарајева", истакла је Миљановићева.

Она је подсјетила да је приведено више лица која се могу довести у везу са убиством Ћулума и над њима је у току криминалистичка обрада.

На локалном сеоском путу у насељу Драгочај јуче је из засједе убијен Славиша Ћулум, који је прије мјесец дана изашао из затвора у Фочи.

(Срна) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ДМ

16.05.2020 10:21

Увијек иста прица, а цини ми се И крај це бити исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не контам

16.05.2020 11:53

У медијима МУП тражи помоћ у идентификацији потенцијалних извршилаца злочина, а с друге стране крију идентитет особе за којом је расписана потјерница. Нема логике никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос Н

16.05.2020 12:08

Ово ти је исто ко да убиством Давида страсно каква власт таква И полиција узас један олос и криминал владају у српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милош Н

16.05.2020 12:47

Није исто, ни близу истог. Ћулум је био криминалац а Драгичевић обичан студент. Не изједначуј криминалце са дјецом. Не подржавам ни убисто Ћулума али он је живио таквим животом, како радиш, тако и завршиш.

Name

Драган

16.05.2020 14:08

Пар дана бла бла и пада у заборав. Док је Лукац министар неце се открити као ни досадасња убиства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашид

16.05.2020 15:31

Која полиција?бурлина?они да хоће,већ би расветлили сва убиства у Српској у назад 10 и више година.изгледа да им је то превелик залогај.или можда знају све,само што би сва владајућа елита отишла у бајбукану.даће бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није добро

16.05.2020 20:19

Чим се почнути избацивати бројчани подаци, оволико овога, онолико онога, тралала, није добро. Није добар знак, море бити да се пада у ћорсокак. Али, има излаз. Лоптица се бекендом или форхендом, свеједно, пребаци у терен тужилаштва, а тужилаштво врати назад, па онда поново... Тако почиње пинг понг партија. Док све не потоне у поноре заборава.

ОДГОВОРИТЕ