MUP RS raspisao potraga i izvršio više pretresa

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo je potragu za jednim licem koji se direktno dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Republika Srpska 16.05.2020 | 11:37
MUP RS raspisao potraga i izvršio više pretresa

Miljanovićeva je navela da je jutros, pod nadzorom republičkog javnog tužioca, nastavljen uviđaj na licu mjesta, u naselju Dragočaj kod Banjaluke gdje je izvršeno ovo krivično djelo.

"Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske vrše pregled šireg područja.

U okviru ove istrage u toku su pretresi na 13 lokacija koje koristi osam lica na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva", istakla je Miljanovićeva.

Ona je podsjetila da je privedeno više lica koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Ćuluma i nad njima je u toku kriminalistička obrada.

Na lokalnom seoskom putu u naselju Dragočaj juče je iz zasjede ubijen Slaviša Ćulum, koji je prije mjesec dana izašao iz zatvora u Foči.

(Srna) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

DM

16.05.2020 10:21

Uvijek ista prica, a cini mi se I kraj ce biti isti.

ODGOVORITE
Name

Ne kontam

16.05.2020 11:53

U medijima MUP traži pomoć u identifikaciji potencijalnih izvršilaca zločina, a s druge strane kriju identitet osobe za kojom je raspisana potjernica. Nema logike nikako.

ODGOVORITE
Name

Milos N

16.05.2020 12:08

Ovo ti je isto ko da ubistvom Davida strasno kakva vlast takva I policija uzas jedan olos i kriminal vladaju u srpskoj

ODGOVORITE
Name

Re Miloš N

16.05.2020 12:47

Nije isto, ni blizu istog. Ćulum je bio kriminalac a Dragičević običan student. Ne izjednačuj kriminalce sa djecom. Ne podržavam ni ubisto Ćuluma ali on je živio takvim životom, kako radiš, tako i završiš.

Name

Dragan

16.05.2020 14:08

Par dana bla bla i pada u zaborav. Dok je Lukac ministar nece se otkriti kao ni dosadasnja ubistva

ODGOVORITE
Name

Rašid

16.05.2020 15:31

Koja policija?burlina?oni da hoće,već bi rasvetlili sva ubistva u Srpskoj u nazad 10 i više godina.izgleda da im je to prevelik zalogaj.ili možda znaju sve,samo što bi sva vladajuća elita otišla u bajbukanu.daće bog

ODGOVORITE
Name

Nije dobro

16.05.2020 20:19

Čim se počnuti izbacivati brojčani podaci, ovoliko ovoga, onoliko onoga, tralala, nije dobro. Nije dobar znak, more biti da se pada u ćorsokak. Ali, ima izlaz. Loptica se bekendom ili forhendom, svejedno, prebaci u teren tužilaštva, a tužilaštvo vrati nazad, pa onda ponovo... Tako počinje ping pong partija. Dok sve ne potone u ponore zaborava.

ODGOVORITE