Тешко повријеђен младић из Приједора смјештен у УКЦ РС

- Лице из Приједора чији су иницијали Д.С. теже је повријеђено у саобраћајној незгоди у Горњем Јеловцу на путу Приједор-Козарска Дубица, након чега је превезено и смјештено на Универзитетски клинички центар Бањалука, саопштено је данас из приједорске Полицијске управе.

Република Српска 12.05.2020 | 10:27
Тешко повријеђен младић из Приједора смјештен у УКЦ РС

Ово лице било је путник у возилу "БМW" које је синоћ у 19.10 часова слетјело са коловоза.

Возилом је управљало лице из Приједора чији су иницијали Н.М, а у возилу су се налазила и лица И.Р. и М.Ј. из овог града. Ова три лица лакше су повријеђена.

Увиђај на мјесту саобраћајне незгоде извршили су дежурни тужилац Окружног тужилаштва и полицијски службеници Полицијске управе из Приједора.

Како је саопштено из УКЦ, пацијент чији су иницијали Д.С. /19/ задобио је тешке вишеструке повреде, хоспитализован је на Клиници анестезију и интензивно лијечење и прикључен је на апарат за механичку вентилацију.

-Све даље прогнозе у вези са његовим здравственим стањем крајње су неизвјесне, саопштено је из УКЦ-а.

(БН/Срна Фото: ИнфоПриједор) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Скептик

12.05.2020 09:24

Нормалан свијет не вози БМW. Чак и наши гастербајтери бјеже од њега као ђаво од крста. Кажу, није нормално возило, не може се обуздати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

12.05.2020 09:37

Није проблем у ауту него оном кога вози.

Name

Стојадин

12.05.2020 10:49

Бмw никад неби купио,Али није до возила него до возаца.мисљења Сам да кад би урадили психолоски профил возаца у односу на возила која преферирају да би највецу слицност имали возаци бмw-а.деветнаест год И бмw то је готова пропаст,нека је бог на помоци овом младицу сто је највисе повриједјен а овоме који је возио да му буде скола мада нисам сигуран да хоце.

Name

ММ

12.05.2020 20:12

Бозе дај дс се младици опораве.Није ово незгода,вец нестеца.Де висе поцните правити разлику измедју ова два појма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

13.05.2020 00:11

А појам "дивљање" не узимаш у обзир?! Том релацијом сам прошао стотине пута и знам сваку кривину нацртати. Да видиш шта клинци ту раде, никад то не би назвао несрећом или незгодом, него дивљањем, убиством, самоубиством. Кривине су такве, да је на мало мјеста могуће возити преко 60/сат. Може и 150, па онда овако завршиш и прича се како је то несрећа, незгода. Ма, лудост, глупост, мутавост, незнање и све остало што може да се сврста у те категорије! Магарци и тачка!

Name

...

12.05.2020 20:29

Купиће тата још новијег и још бржег! Нек си ти своме тати само жив и здрав!

ОДГОВОРИТЕ