Teško povrijeđen mladić iz Prijedora smješten u UKC RS

- Lice iz Prijedora čiji su inicijali D.S. teže je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u Gornjem Jelovcu na putu Prijedor-Кozarska Dubica, nakon čega je prevezeno i smješteno na Univerzitetski klinički centar Banjaluka, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

Republika Srpska 12.05.2020 | 10:27
Teško povrijeđen mladić iz Prijedora smješten u UKC RS

Ovo lice bilo je putnik u vozilu "BMW" koje je sinoć u 19.10 časova sletjelo sa kolovoza.

Vozilom je upravljalo lice iz Prijedora čiji su inicijali N.M, a u vozilu su se nalazila i lica I.R. i M.J. iz ovog grada. Ova tri lica lakše su povrijeđena.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su dežurni tužilac Okružnog tužilaštva i policijski službenici Policijske uprave iz Prijedora.

Kako je saopšteno iz UKC, pacijent čiji su inicijali D.S. /19/ zadobio je teške višestruke povrede, hospitalizovan je na Кlinici anesteziju i intenzivno liječenje i priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju.

-Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem krajnje su neizvjesne, saopšteno je iz UКC-a.

(BN/Srna Foto: InfoPrijedor) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Skeptik

12.05.2020 09:24

Normalan svijet ne vozi BMW. Čak i naši gasterbajteri bježe od njega kao đavo od krsta. Kažu, nije normalno vozilo, ne može se obuzdati.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

12.05.2020 09:37

Nije problem u autu nego onom koga vozi.

Name

Stojadin

12.05.2020 10:49

Bmw nikad nebi kupio,Ali nije do vozila nego do vozaca.misljenja Sam da kad bi uradili psiholoski profil vozaca u odnosu na vozila koja preferiraju da bi najvecu slicnost imali vozaci bmw-a.devetnaest god I bmw to je gotova propast,neka je bog na pomoci ovom mladicu sto je najvise povrijedjen a ovome koji je vozio da mu bude skola mada nisam siguran da hoce.

Name

MM

12.05.2020 20:12

Boze daj ds se mladici oporave.Nije ovo nezgoda,vec nesteca.De vise pocnite praviti razliku izmedju ova dva pojma.

ODGOVORITE
Name

Re:

13.05.2020 00:11

А појам "дивљање" не узимаш у обзир?! Том релацијом сам прошао стотине пута и знам сваку кривину нацртати. Да видиш шта клинци ту раде, никад то не би назвао несрећом или незгодом, него дивљањем, убиством, самоубиством. Кривине су такве, да је на мало мјеста могуће возити преко 60/сат. Може и 150, па онда овако завршиш и прича се како је то несрећа, незгода. Ма, лудост, глупост, мутавост, незнање и све остало што може да се сврста у те категорије! Магарци и тачка!

Name

...

12.05.2020 20:29

Купиће тата још новијег и још бржег! Нек си ти своме тати само жив и здрав!

ODGOVORITE