Ванредно стање, а рачуни редовни!?

Градски одбор ПДП Бањалука позива Град да сви они грађани који су платитли пуни износ мјесечних карата, комуналија и вртића за које се сада тражи модалитет да почну са радом, први наредни мјесец који се буде радило добију умањене рачуне за износ који су платили за март, а нису користили услуге, како би се ова ситуација поправила.

Република Српска 28.04.2020 | 14:37
Ванредно стање, а рачуни редовни!?

У времену пандемије корона вируса предузеће ,,Чистоћа” а.д. Бањалука редовно је свим корисницима услуга доставило рачуне за мјесец март, иако је великом броју пословних субјеката рад био забрањен у том периоду, као што су грађани за исти мјесец платили пуни изност трошкова вртића и мјесечних карата.

Градском одбору ПДП-а Бањалука јавило се више руководилаца пословних субјеката, који истичу да су рачуни који су им стигли идентични фебруарским.

ГрО ПДП-а Бањалука тражи од градоначелника да хитно донесе одлуку о ослобађању ових намета за пословне субјекте којима је био забрањен рад за цијели период трајања епидемије.

Неопходно је за први идући мјесец након нормализације стања умањити рачуне у износу који су добијени у марту, како би ова грешка према пословним субјектима, али и родитељима била исправљена, саопштено је из Градског одбора ПДП-а бањалука.

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ВРС

28.04.2020 12:55

И када је било ратно стање народ је плаћао рачуне, иако није било никаквих примања. Примања је имала само владајућа гарнитура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац прволинијаш

28.04.2020 13:04

Па ти плати и сада!

Name

:)

28.04.2020 13:04

Има ли ико жив у овој проклетији више да испита електродистрибуцију и њихов лоповлук више немају границе па кожу нам згулиште више ...политичари само причају и паметују и једни и други а нас већина цркава ...

Name

Кларк

28.04.2020 13:35

У Добоју, Прњавору, Бања Луци су пронасли крадју струје у износима преко 40000 км и ниста нису подузели. Али зато ако сиротан не плати један рацун одмах долази елитна јединица електро изврситеља да искљуцују....

Name

Те (:

28.04.2020 13:41

Наравно да има. Засиљи оловку на изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.04.2020 19:33

И ста кад засиљис и гласас за некога? Послије тог папка Додик купи...јел треба набрајати досадасње папке из "опозиције" да би ти било јасно...лова буразере, лова влада....

Name

Јавни сектор

28.04.2020 13:44

коме да се залис кад ти кадија и суди пресудјује они су све директоре и сав руководеци кадар ставили из снсд тако да јавно могу да раде са овог народа и дрзаве ста хоце а да за то немозеим нико ниста,,па опет гласајте за лопове и профитере

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

28.04.2020 18:39

Ови сто сад имају и сами незнају ста нису ни тада плацали зато све ово сад имају јадни биједници увек су се бојали и све плацали.Драго ми је само сто ни паре појединцима нису помогле у вирусу и неце понети са собим ниста.Бог је једини и праведан и он це да им суди за сво ово зло сто народу нанесосе.

ОДГОВОРИТЕ