Vanredno stanje, a računi redovni!?

Gradski odbor PDP Banjaluka poziva Grad da svi oni građani koji su platitli puni iznos mjesečnih karata, komunalija i vrtića za koje se sada traži modalitet da počnu sa radom, prvi naredni mjesec koji se bude radilo dobiju umanjene račune za iznos koji su platili za mart, a nisu koristili usluge, kako bi se ova situacija popravila.

Republika Srpska 28.04.2020 | 14:37
Vanredno stanje, a računi redovni!?

U vremenu pandemije korona virusa preduzeće ,,Čistoća” a.d. Banjaluka redovno je svim korisnicima usluga dostavilo račune za mjesec mart, iako je velikom broju poslovnih subjekata rad bio zabranjen u tom periodu, kao što su građani za isti mjesec platili puni iznost troškova vrtića i mjesečnih karata.

Gradskom odboru PDP-a Banjaluka javilo se više rukovodilaca poslovnih subjekata, koji ističu da su računi koji su im stigli identični februarskim.

GrO PDP-a Banjaluka traži od gradonačelnika da hitno donese odluku o oslobađanju ovih nameta za poslovne subjekte kojima je bio zabranjen rad za cijeli period trajanja epidemije.

Neophodno je za prvi idući mjesec nakon normalizacije stanja umanjiti račune u iznosu koji su dobijeni u martu, kako bi ova greška prema poslovnim subjektima, ali i roditeljima bila ispravljena, saopšteno je iz Gradskog odbora PDP-a banjaluka.

(BN) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

VRS

28.04.2020 12:55

I kada je bilo ratno stanje narod je plaćao račune, iako nije bilo nikakvih primanja. Primanja je imala samo vladajuća garnitura.

ODGOVORITE
Name

Borac prvolinijaš

28.04.2020 13:04

Pa ti plati i sada!

Name

:)

28.04.2020 13:04

Ima li iko živ u ovoj prokletiji više da ispita elektrodistribuciju i njihov lopovluk više nemaju granice pa kožu nam zgulište više ...političari samo pričaju i pametuju i jedni i drugi a nas većina crkava ...

Name

Klark

28.04.2020 13:35

U Doboju, Prnjavoru, Banja Luci su pronasli kradju struje u iznosima preko 40000 km i nista nisu poduzeli. Ali zato ako sirotan ne plati jedan racun odmah dolazi elitna jedinica elektro izvrsitelja da iskljucuju....

Name

Te (:

28.04.2020 13:41

Naravno da ima. Zasilji olovku na izborima

ODGOVORITE
Name

re

28.04.2020 19:33

I sta kad zasiljis i glasas za nekoga? Poslije tog papka Dodik kupi...jel treba nabrajati dosadasnje papke iz "opozicije" da bi ti bilo jasno...lova burazere, lova vlada....

Name

Javni sektor

28.04.2020 13:44

kome da se zalis kad ti kadija i sudi presudjuje oni su sve direktore i sav rukovodeci kadar stavili iz snsd tako da javno mogu da rade sa ovog naroda i drzave sta hoce a da za to nemozeim niko nista,,pa opet glasajte za lopove i profitere

ODGOVORITE
Name

srbin

28.04.2020 18:39

Ovi sto sad imaju i sami neznaju sta nisu ni tada placali zato sve ovo sad imaju jadni bijednici uvek su se bojali i sve placali.Drago mi je samo sto ni pare pojedincima nisu pomogle u virusu i nece poneti sa sobim nista.Bog je jedini i pravedan i on ce da im sudi za svo ovo zlo sto narodu nanesose.

ODGOVORITE