У недељу са терасе за цео свет пева Пеђа Меденица!

Након концерата за памћење које су Аца Лукас и Саша Матић поклонили свим нашим људима у земљи и дијаспори, следи нови спектакл. У недељу, 26. априла, тераса певача Пеђе Меденице биће претворена у бину са које ће се добра енергија ширити ка милионској публици.

Забава 24.04.2020 | 21:21
У недељу са терасе за цео свет пева Пеђа Меденица!

Током епидемије корона вируса медијска кућа Арена цханнелс гроуп труди се на све могуће начине да нашим грађанима олакша боравак у изолацији. Најмлађи, али и најгледанији музички канал у региону, Тоxиц ТВ, који је део Арена медијске групе, наставља да буде "епицентар" добре забаве и музике.

Телевизија Тоxиц је оборила бројне рекорде гледаности током наступа Лукаса и Матића. Спектакл са Калемегдана пратило је више од два милиона гледалаца и то је био најгледанији телевизијски садржај у Васкршњој вечери.

Додатно оснажени позитивним коментарима и жељама гледалаца, на Тоxицу су решили да верну и све бројнију публику, обрадују новим концертом, овога пута Пеђе Меденице. Популарни фолкер је већ започео са припремама за "преуређење" терасе где ће му се током недеље увече на "бини" придружити колегиница Андреана Чекић и гости изненађења. Почетак је заказан за 21 сат.

Извор: Телеграф.рс Фото: промо

Коментари / 0

Оставите коментар