U nedelju sa terase za ceo svet peva Peđa Medenica!

Nakon koncerata za pamćenje koje su Aca Lukas i Saša Matić poklonili svim našim ljudima u zemlji i dijaspori, sledi novi spektakl. U nedelju, 26. aprila, terasa pevača Peđe Medenice biće pretvorena u binu sa koje će se dobra energija širiti ka milionskoj publici.

Zabava 24.04.2020 | 21:21
U nedelju sa terase za ceo svet peva Peđa Medenica!

Tokom epidemije korona virusa medijska kuća Arena channels group trudi se na sve moguće načine da našim građanima olakša boravak u izolaciji. Najmlađi, ali i najgledaniji muzički kanal u regionu, Toxic TV, koji je deo Arena medijske grupe, nastavlja da bude "epicentar" dobre zabave i muzike.

Televizija Toxic je oborila brojne rekorde gledanosti tokom nastupa Lukasa i Matića. Spektakl sa Kalemegdana pratilo je više od dva miliona gledalaca i to je bio najgledaniji televizijski sadržaj u Vaskršnjoj večeri.

Dodatno osnaženi pozitivnim komentarima i željama gledalaca, na Toxicu su rešili da vernu i sve brojniju publiku, obraduju novim koncertom, ovoga puta Peđe Medenice. Popularni folker je već započeo sa pripremama za "preuređenje" terase gde će mu se tokom nedelje uveče na "bini" pridružiti koleginica Andreana Čekić i gosti iznenađenja. Početak je zakazan za 21 sat.

Izvor: Telegraf.rs Foto: promo

Komentari / 0

Ostavite komentar