Бијонсе донира 6 милиона долара менталним установама!

Америчка поп и рнб певачица Бијонсе (38) је донира 6 милиона долара менталним установама које су у кризи током корона вируса.

Забава 24.04.2020 | 17:38
Бијонсе донира 6 милиона долара менталним установама!

За време пандемије корона вируса многе познате личности се труде да помогну хуманитарним организацијама, а ни Бијонсе није изузетак.

23. априла Бијонсе је најавила да ће донирати 6 милиона долара за подршку организацијама које су често заборављене за време корона вируса, а то се конкретно односило на организације и раднике који се брину о менталном здрављу.

У изјави је писало да се она удружила са УЦЛА-ом и власником Твитера Џеком Дорсијем (43) како би прикупили 6 милиона долара за организације које пружају менталне здравствене услуге.

Њена фондација “БеyГоод” је објаснила зашто су желели да подрже баш ту грану здравства:

-"БеyГоод" препознаје важност психичког здравља које је сада запостављено за време пандемије Цовида-19. У нашим великим градовима, у Афричко-америчком друштву постоји дисбаланс у броју радника, тако да ће њима требати и лична и ментална подршка, укључујући тестирање и медицинске услуге, залихе хране и достава хране, за време и након кризе – писало је у изјави.

Извор: Телеграф.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар