Bijonse donira 6 miliona dolara mentalnim ustanovama!

Američka pop i rnb pevačica Bijonse (38) je donira 6 miliona dolara mentalnim ustanovama koje su u krizi tokom korona virusa.

Zabava 24.04.2020 | 17:38
Bijonse donira 6 miliona dolara mentalnim ustanovama!

Za vreme pandemije korona virusa mnoge poznate ličnosti se trude da pomognu humanitarnim organizacijama, a ni Bijonse nije izuzetak.

23. aprila Bijonse je najavila da će donirati 6 miliona dolara za podršku organizacijama koje su često zaboravljene za vreme korona virusa, a to se konkretno odnosilo na organizacije i radnike koji se brinu o mentalnom zdravlju.

U izjavi je pisalo da se ona udružila sa UCLA-om i vlasnikom Tvitera Džekom Dorsijem (43) kako bi prikupili 6 miliona dolara za organizacije koje pružaju mentalne zdravstvene usluge.

Njena fondacija “BeyGood” je objasnila zašto su želeli da podrže baš tu granu zdravstva:

-"BeyGood" prepoznaje važnost psihičkog zdravlja koje je sada zapostavljeno za vreme pandemije Covida-19. U našim velikim gradovima, u Afričko-američkom društvu postoji disbalans u broju radnika, tako da će njima trebati i lična i mentalna podrška, uključujući testiranje i medicinske usluge, zalihe hrane i dostava hrane, za vreme i nakon krize – pisalo je u izjavi.

Izvor: Telegraf.rs Foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar